Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Ziyaret Edebileceğin 8 Game of Thrones Destinasyonu ⭐️

Yayınlandığı her bölümü ile fırtınalar estiren Game of Thrones ‘un 7.sezonuna geldik. Sezonun bitişinin muhteşem bir şekilde tamamlayan Game of Thrones‘un, Türkiye’de de hayranlarının sayısı azımsanacak gibi değil. Gelecek sezonda neler olacağını merakla beklerken Game of Thrones‘da gördüğün yerleri ziyaret edebileceğini de biliyor muydun? Sen de şimdi Booking.com ile yerini ayırtarak %4 bonus kazanabilirsin. Ayrıca aşağıda senin için ziyaret edebileceğin 8 Game of Thrones destinasyonunu sıraladık.

1. Dubrovnik, Hırvatistan – Bonus: %4

King’s Landing 

Westeros’un kralları için mükemmel bir yer olan, Adriyatik Denizi’nin kıyısında yer alan Hırvat kenti Dubrovnik gerçek hayatta da, taş duvarları, çarpıcı uçurumlar ve muhteşem manzaralar ile göz kamaştırıcı. Cersei’nin ünlü Utanç Yürüyüşü’nün de yine bu şehirde çekildiğini belirtmekte fayda var.

Bookingcom’a Git >>
 
 

2. Alcazar, Seville, İspanya – Bonus: %4

Dorne

Alcazar’ın bulunduğu Seville’in yemyeşil su bahçeleri Game of Thrones’un dördüncü ve beşinci sezonda gördüğümüz Dorne’un muhtemeşem bahçelerine ev sahipliği yapıyor. Her gün Alcazar’a 8000’den fazla ziyaretçiyi ağırlıyor, bununsa en büyük nedeni, Game of Thrones.

 
Bookingcom’a Git >>
 

3. Plaza de Toros, Osuna, İspanya – Bonus: %4

Meereen

İspanya’nın güneyinde bulunan Plaza de Toros, Game of Thrones’un beşinci sezonunda Meereen’de Khaleesi’nin izlediği dövüş sahnesine dönüştürülen eski bir boğa güreşi arenası ve ulusal anıt. Game of Thrones’un fanlarının da en çok ziyaret ettiği yerlerden birisi.

Bookingcom’a Git >>
 

4. The Dark Hedges, Kuzey İrlanda – Bonus: %4

 

Kingsroad 

Kuzey İrlanda’da bulunan doğa harikası The Dark Hedges, Game of Thrones’da Kingsroad olarak gösterilmektedir. Winterfell, Castle Black gibi birçok önemli Game of Thrones bölgesinin de çekildiği bu yer, Game of Thrones fanlarını en çok heyecanlandıracak yerleden biri olabilir.

Bookingcom’a Git >>
 

5. Downhill Plajı, Kuzey İrlanda – Bonus: %4

Melisandre’nin Gösterisi

Stannis Baratheon’u destekleyenlerden biri isen, Kuzey İrlanda’daki Downhill Plajı’na mutlaka uğramalısın. Dragonstone Kalesi’ne giriş olarak sayılan Downhill Plajı, Melisandre’nin eski tanrıları yakıp, Stannis’in takipçileri için yeni bir din oluşturmayı hedefledi yer olarak tasarlanmıştır.

Bookingcom’a Git >>
 

6. Ouarzazate, Fas – Bonus: %4

Khaleesi ve Khal Drogo’nun Düğünü 

Fas’ın göz kamaştırıcı şehirlerinden olan Ouarzazate, Pentos ve aynı zamanda Khaleesi ve Khal Drogo’nun unutulmaz düğünü olarak Game of Thrones’da yer aldı. Ünlü taş evleri ile ünlü Ouarzazate ile sen de çok farklı bir deneyim yaşayabilirsin.

Bookingcom’a Git >>
 

7. Jokulsarlon Buzul Lagünü, İzlanda – Bonus: %4

 

Beyond the Wall

Game of Thrones’dan bahsedip, akgezenlerden bahsetmemek olmaz. İzlanda’da bulunan Jokulsarlon Buzul Lagünü, Duvarın Ötesi’nde bulunan sahneler için seçilmişir. Kim bilir, belki de ziyaret ettiğinizde bir akgezenle karşılaşırsınız.

Bookingcom’a Git >>
 

8. Grjotagja Mağarası, İzlanda – Bonus: %4

 

Jon Snow ve Ygritte Aşkı

İzlanda’daki Skaftafell Milli Parkı ve Grjotagja Mağarası, Jon Snow ve Ygritte’in yakınlaştığı yerlerden biri olarak ünlendi. Aynı zamanda nefes kesici bir renge sahip bu mağara yıl boyunca Game of Thrones hayranları için açık.

Bookingcom’a Git >>
 

Mutlu Alışverişler | Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI