Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Artıway ile Sıfırdan Ev Döşemek 🏠
Photo by Jon’Nathon Stebbe

Yeni birlikte yaşamaya başlayacak çiftlerin, evini baştan aşağıya yenileyeceklerin veya ilk evine çıkacak gençlerin vazgeçilmez bütçe hesabıyla karşınızdayız. Bu yazıda, A’dan Z’ye tüm muhtemel ihtiyaçlarını ve bu ihtiyaçlarını karşılayabileceğin online mağazalara göz atabilir, Artıway ile ne kadar ucuza getirebileceğini kontrol edebilirsiniz. Belli mi olur, belki de Artıway’den biriktirdiklerinizle bu yaz bir de tatile gidersiniz.

Beyaz Eşyadan Başlayalım

Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, belki fırın ve davlumbaz. Beyaz eşyalarınızı aynı markadan tercih edecekseniz, set fiyatı araştırmak bu kategoride en hesaplısı olacaktır. Beko, Arçelik ve MediaMarkt gibi Artıway’den para iadesi alabileceğiniz mağazalarda bu tür kampanyalar çoğu zaman bulunuyor.

Photo by Naomi Hébert

Bütçe hesaplamasına gelince, Arçelik mağazasının 2021 beyaz eşya fiyatlarına bir göz atalım. En ucuz ve fiyatı en yüksek makineleri belirtip, daha sonra tüm makinelerin ortalama fiyatları ile bir tahminde bulunacağız.

Buzdolabı

Arçelik mağazasında en ucuz buzdolabı 2510 TL fiyatıyla 454270 MB model çift kapılı buzdolabı. En yüksek fiyatlı buz dolabı ise 8350 TL fiyatıyla 270560EBC no frost buzdolabı. Gardırop model buzdolaplarında fiyatlar biraz yükseliyor ama ortalama dışında bırakıyoruz. Arçelik’ten bir no frost buzdolabı alacaksanız ortalama fiyat olarak 4500 TL‘yi bu hesaplamada baz alabiliriz.

Bulaşık Makinesi

Bu makinelerde en ucuz ve fiyatı en yüksek ürün arasında büyük bir fiyat farkı bulunmuyor. Ortalama olarak 3000 TL‘yi alıyoruz.

Çamaşır Makinesi

Çamaşır makinelerinde de aynı durum söz konusu. Ortalama olarak 3000 TL’ye bir Arçelik Çamaşır makinesi edinebilirsiniz.

Photo by Evy Prentice

Toplam..

10.500 TL. Şimdi bu mağazalardan alabileceğiniz Artıway bonuslarına göz atalım. Artıway kullanıcılarına Arçelik mağazası %1.57, Beko mağazası ise %1.35 bonus veriyor. Yani bu mağazalardan yapacağınız 10.500 TL’lik alışverişlerden 150 TL kadar bonus elde edebilirsiniz. Kurutma makinesi, fırın, davlumbaz, ocak ve hatta televizyon fiyatlarını beyaz eşya kategorisine katmadık. Bu ürünleri de aynı mağazalardan kontrol edebilir, bonus hesaplamaları ile bütçenizi belirleyebilirsiniz.

Arçelik’e göz at >>

Küçük Ev Aletleri ile Devam Edelim

Küçük ev aletleri yeni bir ev kurarken öngörülemez harcamalardan biri olmaya en yakın adaydır. Genelde ana bütçe hesaplamaları yapılırken, “bir şekilde halledilir” denilerek arka plana atılmaya müsaittirler. Bunun nedeni taşıma ve kurulumunun kolay olması ve telaş sırasında öncelik verilmemeleri olabilir. Ancak çay, kahve ve kahvaltı kültürümüz düşünüldüğünde, aslında ihtiyacımız olan ev aletleri sayısı hiç de az değil. Gelin ufak bir göz atalım. Belki sizin de atladığınız bir şey vardır.

Photo by The Creative Exchange

Elektrikli Süpürge, Tost Makinesi, Çay Makinesi, Kahve Makinesi, Saç Kurutma Makinesi, Mutfak Robotu, Ütü, Mikrodalga. Sayıları zevklere ve ihtiyaçlara göre daha da artırılabilir. Belki meyve sıkacakları, türk kahvesi makinesinin yanına filtre kahve makinesi, kim bilir belki bir robot süpürge.

Bu ürünlerin tamamının internet üzerinden satın alınabileceği ve fiyat karşılaştırmalarının yapılabileceği GittiGidiyor mağazasında bir fiyat araştırması gerçekleştirdik.

Tost Makinesi – 300 TL – Elektrikli Süpürge – 1000 TL

Çay Makinesi – 200 TL – Türk Kahvesi Makinesi – 200 TL

Saç Kurutma Makinesi – 100 TL – Mutfak Robotu – 700 TL

Ütü – 300 TL – Mikrodalga Fırın – 700 TL

Bu kategoride temel ihtiyaç diyebileceğimiz ürünler için ortalama 3500 TL bir bütçe belirlemeniz sağlıklı olacaktır. GittiGidiyor mağazasındaki elektronik ürünler için Artıway bonusu olan %1.69 ile bu ürünlerden 60 TL’ye yakın bonus kazanabilirsiniz. GittiGidiyor mağazasının kampanyalı ürünlerden Artıway bonusu vermediğini hatırlatalım.

GittiGidiyor’a göz at >>

Photo by olive Bauers

Son Olarak Mobilya Takımları

Bütçenizin tercihinize göre belki de en değişken kısmı olacak mobilyalarda fiyatlar da markalara göre büyük değişkenlik göstermekte. Yazımızın bu bölümünde ortalama bir fiyat çıkarmak yerine, Artıway ile mobilya alışverişlerinizde bonus kazanabileceğiniz 5 mağazayı listeliyoruz.

Photo by Sidekix Media

1. IKEA

Birçok kişinin bütçesine uyan, mobilyalardan evinizin en küçük ihtiyaçlarına kadar edinebileceğiniz IKEA %1.35 bonus oranı ile Artıway mağazaları arasında yer almakta

IKEA’ya göz at >>

2. Vivense

Oturma odası, yatak odası ve yemek odası takımları gibi birbirinden renkli ve çeşitli mobilyalarıyla Vivense de Artıway’de. Vivense’den yapacağınız mobilya alışverişlerinizde %0.63 Artıway bonusu kazanabilirsiniz.

Vivense’e göz at >>

3. Kelebek Mobilya

Her dönem modern kalabilecek tasarımı, zengin duruşu ve konforu birleştiren Kelebek Mobilya da %1.12 Artıway bonusu sunuyor.

Kelebek Mobilya’ya göz at>>

4. Room Store by Doğtaş

Doğtaş’ın online ev ve yaşam mağazası Ruum Store da Artıway üzerinden bonus veren mobilya mağazaları arasında. Ruum Store’dan yapacağınız alışverişlerden %2.7 Bonus elde edebilirsiniz.

Ruum Store’a göz at >>

5. Koçtaş

Özellikle bahar/yaz aylarında bahçe takımı alışverişlerinin vazgeçilmezi, evinizin hemen hemen tüm renovasyon ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz Koçtaş Artıway kullanıcılarına %0.99 bonus sunuyor.

Koçtaş’a göz at >>

Mutlu alışverişler | Emir

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI