Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

11.11 Alışveriş Festivaline Geri Sayım Başladı 🎉

Senenin en büyük alışveriş festivallerinden birisi olan 11.11’e sayılı günler kaldı. Başta AliExpress ve n11 olmak üzere birçok e-ticaret sitesinin birbirinden büyük alışveriş fırsatlarını sundukları bugünle ilgili bilmek istediklerinin hepsi bu yazımızda!

11.11 Nedir?

11.11 diğer adıyla “Bekarlar Günü” (Singles Day) 1993 yılında Çin’deki üniversite öğrencilerinin başlattığı ve kısa süre içinde tüm Çin’e yayılan sembolik bir kutlama günüdür. Bugünde bekar olan ve bununla gurur duyan kişiler bekarlıklarını diğer arkadaşlarıyla birlikte doyasıya kutlamaktadır. Kutlamaların 11.11 tarihinde gerçekleşmesi ise 1 sayısının sembolik olarak bekarlığı temsil etmesinden kaynaklanmaktadır.

2012 yılında Alibaba ve birçok e-ticaret sitesi bu sembolik günü yeni bir fırsata çevirerek “Alışveriş Festivali” konseptini kullanıcılarına tanıttı ve e-ticaretin en önemli kampanyalarından birisine imza atmış oldu. Günümüzde 11.11, AliExpress gibi Çin menşeili e-ticaret siteleri başta olmak üzere birçok sitede en ucuz kampanyalar ve fırsatlar ile kutlanmaktadır. 2018 yılında AliExpress’in sitesinde 24 saat içinde 30,8″ milyar dolarlık satış gerçekleşmesi ile 11.11 günü yılın en çok çevrimiçi satış yapılan günü olarak tarihe geçti.

11.11 Bana Ne Kazandırır?

11.11’de yakından takip ettiğin birçok mağaza daha önce hiç görmediğin fırsatlar ve indirimler ile seni bekliyor olacak. Bu indirimlerin süreleri mağazadan mağazaya değiştiği için mağazaların sitelerinde yer alan bilgilere şimdiden göz atmanda fayda var.

AliExpress – Global Alışveriş Festivali

AliExpress – Global Alışveriş Festivali

11.11 Alışveriş festivalinin kurucularından AliExpress ise bugünü tamamen farklı bir boyutta kutluyor. 70.000’den fazla mağaza milyonlarca üründe birçok indirimin aynı gün bulabileceğin AliExpress’in bu özel günü 11 Kasım Türkiye saat ile 11.00‘de başlayacak.

Not: Ürünleri indirimli alabilmek için 28 Ekim’den itibaren ürünleri sepete atmaya ve kupon toplamaya başlamalısın. Daha fazla bilgi almak için blog yazımıza göz atabilirsin.

Özetlemek gerekirse AliExpress 11.11 sistemi şu şekilde çalışmaktadır;

28 Ekim 10.00: Isınma Aşaması – Bu aşamada ürünleri sepete atmaya ve kupon toplamaya başlamalısın. Ürünleri sepete attığında 5 jeton kazanıyor olacaksın – günlük maksimum 50 jeton. Topladığın bu puanları daha sonra kuponlarla değiştirerek ürünleri indirimli alabilirsin.

6 Kasım 11.00: Kupon Yağmuru – AliExpress uygulamasında birbirinden değerli kuponlar seni bekliyor olacak.

11 Kasım 11.00: Alışveriş Festivali – Bu aşamada topladığın kuponlarla ürünleri indirimli alabilirsin. Alışveriş Çılgınlığı Başlasın!

AliExpress’e Git >


n11 – Yılın Alışveriş Günü

n11 – Yılın Alışveriş Günü

 n11, “Yılın Alışveriş Günü” adıyla kutladığı bu özel günde cep telefonu, bilgisayar, elektronik, giyim, araba ve daha birçok farklı kategoride fırsat ürünleri sunacak. Aşağıdaki link üzerinden n11’in 11.11 gününe özel kuponlarına, fırsat ürünlerine ve sürprizlerine şimdiden göz atabilirsin: Yılın Alışveriş Günü

n11’e Git >

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI