Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Yüksek Bonus Almanın Yolları: Arttırılmış Bonus ve Rozetler


Geçtiğimiz günlerde hesabında birkaç değişiklik farketmiş olabilirsin. Örneğin içinde 1.0’dan 2.0 a kadar bir kat sayı yazan gri veya kırmızı bir ateş sembolu. Ya da içinde rengarenk rozetler bulunan yeni bir sekme. Bu özellikler nedir? Sadece senin yüksek bonus almanı ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşaman için geliştirdiğimiz yeni özellikler!

Arttırılmış Bonus

Nedir bu arttırılmış bonus? Arttırılmış bonus özelliği yüksek bonus kampanyalarımızdan otomatik olarak haberdar olmanı ve faydalanmanı sağlayacak bir özelliktir. Örneğin haftanın mağazası kampanyalarımızda, özel bonus yükseltmelerinde, veya sadece iyi bir üyemiz olduğun için sana teşekkür etmek istediğimizde SIK SIK sana arttırılmış bonus gönderiyor olacağız! Sadece özel gün ve zamanlarda değil, bazen ofiste keyfimiz yerinde olduğu için bile gönderebiliriz 😉

Bu durumlarda yapman gereken tek şey, sana göndereceğimiz bu linke tıklayarak Arttırılmış Bonusunu aktive etmek. Bu özelliğimizi hemen denemeye başlamak istiyorsan Arttırılmış Bonusunu şimdi aktive edebilir, Artıway üzerinden tüm alışverişlerinden 19 Eylül saat 23:59‘a kadar 1,2 kat daha fazla bonus kazanabilirsin. Aktive etmek için aşağıdaki buraya veya aşağıdaki linke tıklaman yeterli.

Başka nasıl arttırılmış bonus kazanabilirim diye soruyorsan sonraki başlık tam sana göre! Daha fazla bilgi almak istiyorsan, buraya tıklayabilirsin.

Arttırılmış Bonusunu Aktive Et

Rozetler

Rozetler Artıway kullanmada ne kadar uzman olduğunu gösteren renkli ikonlardır. Bu rozetleri , rozetler sekmesindeki ipuçlarına göz atarak ve site içi ve dışında birçok yerden kazanabilirsin. Yapman gereken Artıway’in Facebook sayfasını beğenmek kadar basit bir şey de olabilir. Bazı özel günlerde de biz sana rozet hediye ediyor olacağız. Her 20 rozet kazandığında sınıf atlayarak yüksek bonus kazanmak çok kolay.

Her gün yeni rozetler ve seviyeler eklendiğinden dolayı kolayca rozet toplayarak istediğin zamanlarda yüksek bonusa ulaşabileceksin. Tabii ki eğlenceyi bozmamak için tüm ipuçları çok kolay olmayabilir; ama Artıway kullanıcısı olarak bu bilmeceleri senin çözebileceğine güvenimiz tam 😉

Ayrıca yakında arttırılmış bonus kazanmanın yeni yolları da geliyor olacak. Beklemede kal ve e-bültenlerimizi mutlaka oku!

Mutlu Alışverişler | Arda

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI