Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Yakın Zamanda Gidebileceğin 8 Harika Etkinlik 🎸

Artıway Ekibi olarak harika bir hafta geçirmeni diliyoruz. Okullar başlasa da, tatil zamanı sona erse de, sevdiklerinle birlikte keyifli vakit geçirmek için sonbaharda da birçok etkinlik düzenleniyor. Sen de spordan, müziğe, tiyatrodan, eğitime kadar birçok kategoride etkinliği Biletix ‘de bulabilirsin. Ayrıca Biletix ‘ten biletini ayırtarak, yakın zamanda gidebileceğin 8 harika etkinliği de senin için sıraladık.

1. Iggy Azalea – Bonus: %0,5

Tarih: 21 Ekim 2017
Yer: Küçükçiftlik Park, İstanbul

Dünyaca ünlü Avustralyalı şarkıcı Iggy Azalea ilk kez İstanbul’a geliyor. Sen de unutulmaz bir akşam geçirmek istiyorsan, şimdiden biletini alabilirsin.

 

2. Nart Müzik Festivali – Bonus: %0,5

Tarih: 6-8 Ekim 2017
Yer: Emex Otel, İzmit

İzmit’in ilk müzik festivali harika başlıyor. Duman, Feridun Düzağaç, Athena, Manga, Mor ve Ötesi gibi birçok ünlü grup ve şarkıcıyı ağırlayacak olan bu festivali kaçırmamak için şimdi yerini ayırtabilirsin.

 

3. Güldür Güldür Show – Bonus: %0,5

Tarih: 27 Eylül – 5 Ekim 2017
Yer: Beşiktaş Kültür Merkezi, İstanbul

Birbirinden farklı skeçleriyle yüzümüzü güldüren Güldür Güldür Show yeni sezonda başlıyor. Sen de televizyonda severek izlediğin bu showu yerinde yaşamak istiyorsan hemen biletini alabilirsin.

 

4. UNIQ Açıkhava Festivali – Bonus: %0,5

Tarih: 18 – 25 Eylül
Yer: UNIQ Açıkhava Sahnesi, İstanbul

UNIQ Açıkhava Sahnesi sanatseverleri kültür-sanata doyurmaya hazırlanıyor. Ünlü tiyatro sanatçıların oyunlarından Cem Adrian, Emre Aydın gibi ünlü sanatçıların konserlerine kadar birçok etkinliği bir arada bulabilirsin.

 

5. Rock The City – Bonus: %0,5

Tarih: 27 Eylül – 5 Ekim 2017
Yer: Kozlu Bahçe, Eskişehir

Şebnem Ferah, Duman, Feridun Düzağaç, Adamlar, Keti ve Kozmonotosman’ın muhteşem performanslarıyla gerçekleşecek Rock The City’de unutulmaz anılar biriktirebilirsin. Bu keyfi arkadaşlarınla birlikte yaşamak istiyorsan şimdi biletini alabilirsin.

 

6. Michael Kiwanuka – Bonus: %0,5

Tarih: 27 Eylül 2017
Yer: Zorlu PSM, İstanbul

Blues-funk müziği, etkileyici sözleri ile sevilen sanatçılardan Michael Kiwanuka’nın Zorlu PSM’deki konserini kaçırmak istemiyorsan biletini şimdiden ayırtabilirsin.

 

7. Dream Theater – Bonus: %0,5

Tarih: 10 Ekim 2017
Yer: Volkswagen Arena, İstanbul

Progresif rock/metal müziğini sevenler için vazgeçilmez gruplardan olan Dream Theater İstanbul’da vereceği konser ile fırtınalar estirecek. En sevilen albümlerinden “Image&Words”ün 25.yıldönümüne özel bu konserin bitmesini istemeyeceksin.

 

8. Tom Odell – Bonus: %0,5

Tarih: 23 Eylül 2017
Yer: Zorlu PSM, İstanbul

“Another Love” ile göz kamaştıran İngiliz şarkıcı ve söz yazarı İstanbul’da sevenleri ile buluşacak. Sen de bu unutulmaz konser için şimdiden yerini ayırtabilirsin.

 

 

Mutlu Alışverişler | Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI