Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Uygun Bütçe ile Gezebileceğin 5 Asya Ülkesi 🏝

Avrupa şehirlerinin tekdüzeliğinden mi sıkıldıysan veya Euro’nun sonu gelmeyen dalgalanmalarından planlarını ertelemek zorunda kaldıysan seni uygun bütçe ile gezebileceğin 5 Asya ülkesine göz atmaya davet ediyoruz. Bu ülkeler yalnızca bütçe dostu değil, üstelik doğası, yapıları ve kültürüyle keşfedilmesi harika ülkeler. Eminiz ki bu ülkeleri tercih ettiğine hiç pişman olmayacaksın. Hazırsan başlayalım.

1. Kamboçya

Asya’nın saklı kalmış mücevherlerinden Kamboçya zengin kültürel mirası, doğası, plajları ve büyülü güzellikteki tapınakları ile göz kamaştırıyor. İnsanlarının cana yakınlığı ve güler yüzlülüğünün yanında 1975-79 yılları arasında Khmer Rouge rejiminin yaklaşık 2 milyon kişiyi katletmesi ile de acı bir geçmiş barındırıyor. Güzelliklerinden tarihine kadar tüm mirası keşfetmek istersen Kamboçya tatilini Artıway ile planlayabilirsin. 3$’a bile konaklama imkanı bulabileceğin veya orta halli bir restoranda yemek yiyebileceğin bu ülke tam bir bütçe dostu.

Booking.com’a Göz At >>

2. Endonezya

Tropikal bir iklime yolculuk etmek isteyenler için ideal ülkelerden biri Endonezya’da görülmeye değer birçok ada olsa da Bali en popüler destinasyonlarından. Sörf plajlarından, nefes kesici şelalerine, mistik tapınaklarına kadar Bali’nin her karışına hayran kalacağına da eminiz. Konaklama ve yeme-içme fiyatları da Avrupa fiyatlarına göre oldukça uygun.

Booking.com’a Göz At >>

3. Hindistan

Hindistan deyince ilk aklımıza 1.5 milyonluk nüfusu ve Taj Mahal gelse de, kültürü, yemekleri ve insanları ile tamamıyla bambaşka bir atmosfere sahip bu ülkeyi herkesin ziyaret etmesi gerektiğini düşünüyoruz. 2$’a doyurucu bir yemek yiyebileceğin, uygun fiyatlara iyi otellerde kalabileceğin bu ülkenin kuzeyinden güneyine birçok farklı kültür, din ve dil ile rengarenk bir tatil geçirebilirsin.

Booking.com’a Göz At >>

4. Laos

Tayland’ın biraz gölgesinde kalmış, ancak doğal güzellikleriyle, farklı kültürü ve samimi insanlarıyla oldukça büyüleyici bir ülke Laos. Vietnam-Kamboçya-Laos üçlemesiyle de çok tercih edilen bu ülkede Budist tapınakları ziyaret edebilir, göz kamaştıran doğa yürüyüşlerine çıkabilirsin. Konaklama ve yeme-içme fiyatları da Tayland gibi turizmin merkezi ülkelere göre daha uygundur.

Booking.com’a Göz At >>

5. Vietnam

Leziz sokak yemekleri, tropikal iklimi ve ülkeyi boydan boya geçen büyük nehirleri ile yeni yeni popüler olan Vietnam da bütçene uygun gezebileceğin ülkeler arasında. Vietnam Savaşı’nın izlerini silemediği yemyeşil doğası, altın kumlu plajları ile sen de burada unutulmaz bir tatil geçirebilirsin. Geçtiğimiz sene açılışı yapılan ve Altın Köprü olarak bilinen bu el şeklindeki köprüyü de mutlaka ziyaret etmeni öneririz.

Booking.com’a Göz At >>

Mutlu alışverişler | Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI