Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Alışveriş Uzmanı Olmaya Ne Dersin? – Her Hafta 25 TL Kazanma Şansı

Artık alışveriş yaparken bonus almanın yanında, alışveriş ipuçlarını paylaşarak da kazanabileceksin. Nasıl mı? 

Tüm kullanıcılarımıza ilham kaynağı olmanın yanısıra, en iyi temayı oluşturan bir kişiye 25 TL kazanma şansı sunuyoruz. Sen de Alışveriş Uzmanı olarak en iyi ürünleri bul, temanı yarat, sosyal medyada paylaş her hafta 25 TL kazanma şansını yakala. Yarışmamıza katılmak için e-posta adresini bu linkimize girmen yeterli. Bu şekilde her hafta yarışmaya katılmış sayılacaksın. Bol şanslar!

Geçtiğimiz haftalarda sizlere sunduğumuz Temalar özelliğimiz, senin veya diğer Artıway kullanıcılarının en beğendiğin ürünlerini derleme şansı vermekte. Ev dekorasyonundan, düğün hazırlığına, hobilerin için gerekli ürünlerden veya ofis malzemelerine kadar birçok ürünü temalar altında toplayabilir, diğer kullanıcılarımıza ilham kaynağı olabilirsin.

Her hafta kazanan tema nasıl belirlenecek?

Kazanan tema en fazla paylaşılan (paylaşımlara ürünlerin paylaşımı da dahildir), en çok beğenilen ve en çok alışveriş yapılan temalara göre belirlenecektir. Sen de oluşturduğun temayı arkadaşlarınla paylaş, hem daha fazla beğeni al, hem de kazanma şansını yakala!

ŞİMDİ TEMA OLUŞTURMAYA BAŞLA >>

İlham alabileceğin tema örnekleri:

Evde Küçük Sihirler ✨

Game of Thrones 👑

Çin’den Gaming Aksesuarları 💽💾📺 

Tema oluşturmak için ayrıntılı bilgiye aşağıdaki videomuzdan veya yazımızdan ulaşabilirsin.

Nasıl Tema Oluşturabilirim?

Çok kolay! Artıway’e Şifreni girerek giriş yap. “Sadece alışveriş yapmak istiyorum” seçeneği ile girdiğinizde Temalar özelliği görünmez.

Önce Ürününü Paylaş

1. Beğendiğin bir ürünün linkini kopyala.

2. Artıway hesabına giriş yaptıktan sonra, bağlantıyı Akış sayfamızdaki metin kutusuna yapıştır.

3. Ürün bilgilerini düzenleyerek, paylaş.

Ürün resmi ve metni otomatik olarak pencereye gelecek, ancak hem senin daha iyi hatırlaman, hem de diğer üyelerimizin ilham alabilmesi için resmi ve metni özelleştirmeni tavsiye ediyoruz. Daha sonra ürünün orijinal ve varsa indirimli fiyatını, fırsatın bitiş tarihini de girdikten sonra ürünü paylaşabilirsin.

Paylaştığın ürünü diğer kullanıcılarımızın da görebileceği Akış sayfamızda görebilirsin. Paylaştığın tüm ürünleri görmek istiyorsan Ürünlerim sekmesine tıklaman yeterli: 

Sonra Temanı Oluştur

Temalar özelliğimiz hayal ettiğin her şeyi kategoriler bazından düzenlemene yardımcı olur. İstersen macera dolu Güney Amerika tatilin için otel seçimlerini, istersen hayalini kurduğun ev dekorasyon ürünlerini bir araya getirebilirsin.

Temalar özelliğimiz henüz geliştirilen bir özellik olması nedeniyle senin gibi değerli kullanıcılar da bu özelliği geliştirmemize yardımcı olabilirler. Temalar’ımız ile görüşlerini iletisim@artiway.com.tr adresine gönderebilirsin.

Tema oluşturmak ise çok kolay. Aşağıdaki adımları izleyerek kolaylıkla Tema’nı oluşturabilirsin.

1. Artıway Akış sayfasında “Ürünlerim” sekmesine git ve “Tema Tarat” linkine tıkla.

2. Tema’nı özelleştirmek için başlık ve açıklama ekle – metinlere emoji de ekleyebileceğini unutma.

3. Tema’nı oluşturduktan sonra yeniden Ürünlerim sayfasına giderek Tema’na katmak istediğin ürünlerine göz at.

4. Tema’na dahil etmek istediğin ürünün sağ üst köşesindeki üç noktadan Tema’nı seç.

5. Tema’nı arkadaşlarınla paylaş. Yarattığın temaların linkini arkadaşlarınla paylaşarak onlara da ilham kaynağı olabilirsin.

YENİ: Artık ürün paylaşma sırasında da Tema’ya aktarabilirsin.

Mutlu alışverişler,
Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI