Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

TutYakala’da %10 Bonusu Hemen Yakala

Artıway, sevdiğin yüzlerce mağaza ile her alışverişinde, harcamanın anlaşılan tutarını bonus olarak Artıway hesabına yatıran, kullanımı tamamen ücretsiz bir servistir. Artıway’e ücretsiz üye olup yüzlerce online anlaşmalı mağazadan dilediğin ürünü satın alıp belirtilen oranda tutarı bonus olarak kazanabilir ve bonuslarını nakit para iadesi olarak alabilirsin.

Hemen Üye Ol

Binlerce potansiyel üründen yalnızca ilginç, kaliteli, eğitici ve eğlenceli ürünlerin yer aldığı TutYakala.com’a hemen Artıway hesabınla gir, hem birbirinden güzel ürünleri hemen kullanmaya başla hem de %10 Bonusunu yakala.

1. Gizemli Hediye Paketi – Bonus: %10

Fiyat: 49,90 TL

Özellikler: Birçok sürpriz sayıda hediye, çok satılan ürün ve çok sayıda ve çeşitte promosyonları içeren medium, big ve mega boy paket seçenekleriyle.

Şimdi Al

2. Kinetik Kum – Kinetic Sand – Bonus: %10

Fiyat: 34,90 TL

Özellikler: Kurumayan, sadece kendine yapışan tertemiz deniz kumu. Şekiller oluşturmak, üzerine yazılar yazmak, yapıp bozup oynamak için ideal.

Şimdi Al

3. Sihirli Balık – Canlı Balık Yetiştirme Kiti – Bonus: %10

Fiyat: 59,90 TL

Özellikler: Killifish balıklar 1-48 saat içerisinde canlanır, düzgün bakıldığında 6-8 hafta içerisinde erişkinliklerine ulaşır.

Şimdi Al

4. Fidget Cube – Stres Küpü – Bonus: %10

Fiyat: 59,90 TL

Özellikler: Odaklanmaya ve dikkati toplamaya yardımcı 3x3x3 cm, 6 yüzünde farklı fonksiyonlara sahip, dayanıklı stres küpü.

Şimdi Al

5. Mantar Yetiştirme Kiti – Bonus: %10

Fiyat: 24,90 TL

Özellikler: 1800 gram, 7-10 gün arasında hasat veren, toplamda 2 kere ve 1,2 kg’ a kadar hasat alabileceğiniz 3 çeşit yenebilir mantar.

Şimdi Al

6. Plastimake – Süper Plastik – Bonus: %10

Fiyat: 29,90 TL

Özellikler: Yeniden kullanılabilen, sağlam, doğada çözünür, 60 derece suya bırakıldığında yumuşayıp şekil verilebilen, soğuduğunda güçlü plastik yapısına tekrar kavuşan, tamir amaçlı veya çeşitli projeler yapmak için süper plastik.

Şimdi Al

7. Sugru – Süper Tamir Macunu – Bonus: %10

Fiyat: 19,89 TL

Özellikler: 5 gramlık farklı renklerde paketlenmiş, metal, seramik, cam, plastik ve kumaşa 30 dakika içinde uygulanması ile 24 saat içerisinde etkisini gösteren Sugru tamir macunu.

Şimdi Al

8. DIY SLIME – Kendin Yap Slime – Bonus: %10

Fiyat: 8,90 TL

Özellikler: 250 gram veya 500 gram, şeffaf, sarı, mavi, kırmızı ve yeşil renk seçenekleri ile evde yap Slime eğlencesi.

Şimdi Al

9. Manyetik Oyun Hamuru – Bonus: %10

Fiyat: 54,90 TL

Özellikler: Mıknatıs hediyeli, yırtılabilen, parçalara ayrılabilen, esneyen, akan, kurumayan hamur mıknatıs.

Şimdi Al

Yeni sürprizler, haberler ve önerilerimiz için bizleri Facebook, Instagram (@artiwaytr) ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsin.

Mutlu Alışverişler | Artıway Ekibi

Henüz Artıway’li değil misin?
1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI