Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Tüm Dünyada Şimdiye Kadar En Çok Satılmış 6 Kitap

Keyifli Çarşamba’lar. 02 – 04 Ağustos tarihleri arasında yapacağın tüm İdefix alışverişlerinde Haftanın Mağazası Kampanyası ile %4 bonus alabilirsin. Kitaptan müziğe, filmden elektroniğe kadar geniş ürün yelpazesine sahip olan İdefix mağazasına kolayca geçerek alışverişlerine başlayabilirsin. Ayrıca şimdiye kadar tüm dünyada en çok satılmış 6 kitabı da senin senin için sıraladık.

1. Don Kişot – Miguel de Cervantes – Bonus: %4

Fiyat: 9,90 TL  –> 5,94 TL

Kazanacağın Bonus: 0,20 TL

400+ milyon kopya –
“İnsan onu hayatında üç kez okumalıdır. kahkahanın kolayca dudaklara fırlayıp duyguları harekete geçireceği gençlikte, mantığın hakim olmaya başladığı orta yaşta, her şeye felsefe açısından bakıldığı ihtiyarlıkta.”

Şimdi Al

2. İki Şehrin Hikayesi – Charles Dickens – Bonus: %4

Fiyat: 24,00 TL  –> 15,60 TL

Kazanacağın Bonus: 0,57 TL

200+ milyon kopya –
Fransız Devrimi öncesi ve sırasında Paris ve Londra’da geçen, devrim öncesi Fransız köylülerinin durumunu ve devrim sırasında soylulara yapılanları ustaca betimleyen bu romanı elinden düşürmek istemeyeceksin.

Şimdi Al

3. Yüzüklerin Efendisi – J.R.R. Tolkien – Bonus: %4

Fiyat: 110,00 TL  –> 82,50 TL

Kazanacağın Bonus: 3,04 TL

150+ milyon kopya –
Tolkien’in epik fantezi türünde yazdığı, en kısa tanımla bir uygarlığın kaderinin tek bir yüzüğe bağlı olduğu ve bunun sonucunda gösterilen güç savaşlarını anlatan bu romanı okurken kendini Tolkien’in yarattığı dünyada hissedeceksin.

Şimdi Al

4. Küçük Prens – Antoine de Saint-Exupery – Bonus: %4

Fiyat: 10,00 TL  –> 6,50 TL

Kazanacağın Bonus: 0,24 TL

142+ milyon kopya –
Antoine de Saint-Exupery’nin kaleme aldığı Küçük Prens, yurdundan ayrılıp altı farklı gezegeni keşfe çıkan küçük bir çocuğun masalını anlatsa da aslında olduğundan daha fazla detaya sahiptir. Bu kitabı okurken, tipik yaşam biçimlerinin eleştirilerini de bulabilirsin.

Şimdi Al

5. Hobbit – J.R.R. Tolkien – Bonus: %4

Fiyat: 20,00 TL  –> 13,00 TL

Kazanacağın Bonus: 0,48 TL

140+ milyon kopya –
Her ne kadar Yüzüklerin Efendisi kitabından sonra yayınlanmış olsa da bu seriye başlangıç kitabı olarak planlanan Hobbit, Orta Dünya üzerine yazılmış, Bilbo Baggins ve başından geçen maceraları konu almaktadır.

Şimdi Al

6. Harry Potter ve Felsefe Taşı – J.K. Rowling – Bonus: %4

Fiyat: 24,00 TL  –> 16,80 TL

Kazanacağın Bonus: 0,62 TL

107+ milyon kopya –
Bu sene yayınlanışının 20.senesini kutladığımız Harry Potter ve Felsefe Taşı, J.K. Rowling’in yarattığı enfes serinin ilk kitabıdır. Genç büyücü Harry Potter’ın tehlikeli ve heyecanlı serüvenlerini konu alan bu seriyi elinden bırakmak istemeyeceksin.

Şimdi Al

Mutlu Alışverişler | Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI