Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Tripoki | Sziget Festivali 2018 🎆

Tripoki ile harika anılar biriktirmeye ne dersin? Kullanıcılarına dünyayı keşfetmeleri için birçok hizmeti bir arada sunan Tripoki artık mağazalarımız arasında.

Binlerce otel ve uçak seçeneklerinin yanı sıra seyahatin için ihtiyacın olan hemen her şeyi bir arada bulabileceğin Tripoki ile sen de tatil planını yapabilir, %6,50‘ye varan bonus oranlarından yararlanabilirsin.

Tripoki Sziget Festivali’ne Göz At >>

Sziget Festivali 2018 – Tripoki | Türkiye’nin Resmi Seyahat Sponsoru

Her yıl Macaristan’ın Óbudai-sziget(Eski Buda Adası) Adası’nda düzenlenen, Avrupa’nın en büyük müzik ve kültür festivali Sziget bu sene de merakla bekleniyor. Tuna Nehri üzerindeki bu adada Sziget Festivali ile her yıl yaklaşık 1000 performans ile katılıcımları müziğe doyuyor. Bu sene de 8-15 Ağustos tarihleri arasında Kendrick Lamar, Gorillaz, Lana Del Rey, Mumford ve Sons, Dua Lipa, Kygo ve Arctic Monkeys’i ağırlayacak Sziget Festivali kaçırmayın deriz.

Eğer festival coşkusunu en keyifli ne şekilde yaşayabileceğini merak ediyorsan, sana harika bir haberimiz var. Tripoki bu yıl Sziget Festivali’nin Türkiye Resmi Seyahat Sponsoru! Sen de Sziget Festivali için seyahat paketini Tripoki üzerinden satın olarak festival coşkusunu Avrupa’nın en büyük festivalinde yaşayabilirsin. Bu harika seyahat paketini ile konaklama, ulaşım, tekne partisi gibi hizmetlerden dilediğini seçerek oluşturabilirsin. Hem festival (tarih, line-up vb.) için, hem de seyahat paketleri ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsan Tripoki’nin Sziget Festivali 2018 için özel oluşturduğu sayfasına göz atabilirsin.

Festival heyecanı Tripoki ile başlasın!

Tripoki Sziget Festivali’ne Göz At >>

Tripoki’de Seyahat Paketi’ni Hangi Seçenekler ile Oluşturabilirsin?

Biletini 7 günlük veya dilediğin tarihlerde 3 günlük olarak seçtiğin, daha sonra ne yapacaksın?  

Ulaşım

Otobüs

07 Ağustos 2018 günü İstanbul’dan Budapeşte’ye hareket edecek olan otobüs, 15 Ağustos 2018 günü tüm katılımcılar ile birlikte İstanbul’a geri dönüş yapacak. Detaylar Tripoki sayfasında.

Uçak

08 Ağustos 2018 günü İstanbul Atatürk Havalimanı kalkışlı THY uçağı ile gidiş, 15 Ağustos 2018 günü İstanbul Atatürk Havalimanı’na THY uçağı ile dönüş seferi yapılacak. Detaylar Tripoki sayfasında.

 

Kamp Opsiyonları

Festival alanında yer alan farklı kamp opsiyonlarından en uygun olanı seçebilir ve konaklamanı alandan uzaklaşmadan gerçekleştirebilirsin. Detaylar Tripoki sayfasında.

 

Sziget Tekne Partisi

Budapeşte’nin dünyaca ünlü panoramasının keyfini çıkarabilir, Tuna Nehri üzerinde seyir ederken köprülerin ve yüzlerce yıllık eski binaların güzelliğine hayran kalabilirsiniz. Detaylar Tripoki sayfasında.

Mutlu alışverişler,
Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI