Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Trendyolmilla ile Mezuniyet Heyecanı

Herkesin heyecanla beklediği mezuniyet günü artık çok yakında. 4 – 5 yıl emek verdiğin, hayallerini, arkadaşlıklarını perçinlediğin, kimi zaman ders çalışırken sabahladığın ve bitsin artık dediğin; kimi zaman da keşke bitmese, ben daha hazır değilim çığlıkları attığın okulun artık bitiyor. Yeni hayat, yeni maceralar, artan sorumluluklar ve tabi ki bir çoğunuz için yeni iş telaşına bırakıyor kendini.

Tüm bu kafa karışıklıkların, duygusal değişimlerine rağmen herkesin hayalini kurduğu mezuniyet gecesi artık hayallerinden daha yakın. Tabi en büyük tatlı telaşta bir türlü karar veremediğin kıyafetin, ayakkabın ve tabi ki biz kadınların en büyük sorunsalı saçımı nasıl yapsam, bu sene hangi renkler moda gibi bazen kendine bile inanamadığın karasızlığın.

Tabi ki bu kadar stres olup, kararsız kalacaksın; çünkü senelerdir beklediğin, belki de hayaller kurduğun geceye artık sayılı günler kaldı. Herkesin şıklık yarışında olacağı o gece sen de o gecenin yıldızı olmak isteyenlerdensen yazımızı okumadan alışverişe çıkma deriz.

Trendyolmilla’ya bir göz atmaya ne dersin? Çok fazla renk ve model çeşidiyle hem de uygun fiyatlara elbiseler Trendyolmilla’da seni bekliyor.

1. Siyah Dantel Dekolteli Elbise – 1% Bonus

Siyah her zaman ki gibi en zarif, en naif,  en asil ve en kurtarıcı modeldir. Özellikle fiziğine güveniyorsan bu modeli kesinlikle kaçırmamalısın:


Fiyat: 169,99₺

 

2. Siyah Nakış Detaylı Elbise – 1% Bonus

Tül ve sırt dekoltesinden vazgeçemeyenler içinde de çok güzel alternatifler bulunmakta:


Fiyat: 169,99₺

 

3. Turuncu ve Fuşyanın Uyumu – 1,6% Bonus

Asimetrik kesimlerden ve canlı renklerden hoşlanıyorsan bence bu elbise tam sana göre;

 


Fiyat: 189,99₺

 

4. Kırmızının Büyüsü – 1% Bonus
Veee tabi ki bir kadının dişiliğini en çok ön plana çıkartan renk kırmızı olmazsa olmazlar listemizde;


Fiyat: 169,99₺

 

5. Renklerin Dansı – 1% Bonus
Madem yaz geldi ve madem yazın renklenmeyi seviyoruz bizce bu model de kaçmaz;


Fiyat: 119,99₺

Mutlu alışverişler dileriz.

Bahar

Henüz Artıway’li değil misin?
1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI