Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Trendyol’da En Güzel İndirimlerle Bulabileceğin 10 Ünlü Marka

trendyol-newsletter

Bu haftanın bir sürprizi de Trendyol’dan geliyor. 20-23 Ekim tarihleri arasında yapacağın tüm Trendyol alışverişlerinde çifte bonus, yani %3,2 bonus alabilirsin. Ayrıca, bu tarihler arasında bu mağazamızdan alışveriş yapan şanslı 5 üyemize 20 TL hediye ediyoruz. Ana sayfadan ve mağaza arama butonundan kolayca Trendyol mağazasına geçerek ve giriş yaptıktan sonra bonus al tuşuna tıklayarak alışverişlerine başlayabilirsin.

En sevilen marka ve tasarımları tek bir platformda toplayan Trendyol, bu marka ve tasarımların en güzel ürünlerini en iyi indirimlerle bir tıkla alabilmeni sağlıyor. Sen de Trendyol’da Nike, U.S. Polo, Lacoste gibi dünyaca ünlü markaların en güzel indirimlerini bulabileceğin gibi, yerel markalardan da en farklı ürünleri bir tıkla ayağına getirebilirsin. Üstelik Trendyol kendi markalarını da sitesi üzerinden satışa sunmuş bulunmakta. Eğer özel bir davete veya düğüne katıldığında muhteşem görünmek istiyorsan sen de Trendyolmilla’daki muhteşem abiyelere göz atabilirsin. Ürünler tükenmeden alışverişini tamamla. Zira elini çabuk tutan, indirimleri yakalıyor. Bizden söylemesi.

İletmeden geçmeyelim: Trendyol’da alışverişlerini güvenle yapabilirsin. Çünkü veri iletiminde 128 bit şifreleme ile iletilen bilgilerin güvenliğini SSL sertifikası kullanıyor. Ayrıca Trendyol müşteri hizmetleri ekibine 7 gün 24 saat ulaşabilirsin.

Sen de şimdi bu yazımıza göz atarak, senin için sıraladığımız en güzel Trendyol indirimlerini bulabilirsin.

1. Nike – %70’e Varan İndirimler

nike

İster futbol, basketbol gibi sporların, isterse günlük kullanım veya koşuların için özel tasarlanmış Nike modellerini dört mevsim ayağından çıkarmak istemeyeceksin. Nike ürünleri, şimdi Trendyol’da %70’e varan indirimlerle. Kampanya 23 Ekim’e kadar geçerli.

2. Elle – %75’e Varan İndirimler

elle

Soğuk günlerin kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde Elle Kış koleksiyonu seni sımsıcak hissetirecek. Şimdi %75’e varan indirimlerle Elle marka kış ayakkabını Trendyol’dan alabilirsin. Kampanya 23 Ekim’e kadar geçerli.

3. Penti – %70’e Varan İndirimler

penti

Türkiye’nin sevilen çorap, iç giyim ve plaj giyim markası Penti’nin birbirinden renkli ve rahat iç giyim ürünlerini üstünden çıkarmak istemeyeceksin. Şimdi Penti’nin ürünlerini Trendyol’da %70’e varan indirimlerle alabilirsin. Kampanya 25 Ekim’e kadar geçerli.

4. Faik Sönmez – %80’e Varan İndirimler

faikso-nmez

Özenli dikişi ve kaliteli kumaşları ile ünlü marka Faik Sönmez ile sen de bu sezon çok şık olabilirsin. Faik Sönmez’in sonbahar-kış koleksiyonu şimdi Trendyol’da %80’e varan indirimlerle. Kampanya 23 Ekim’e kadar geçerli.

5. Kiğılı – %85’e Varan İndirimler

kig-ili

Erkekleri kendi iç dünyalarını keşfetmek için bir yolculuğa çağıran Kiğılı sonbahar-kış koleksiyonunda sezon, petrol ve mavinin tonlarıyla göz kamaştırıyor. Sen de şimdi Kiğılı ürünlerini Trendyol’dan %85’e varan indirimlerle alarak şıklığına şıklık katabilirsin. Kampanya 23 Ekim’e kadar geçerli.

6. Lacoste – %50’ye Varan İndirimler

lacoste

Kaliteli ve seçkin ürünleriyle her erkeğin gözdesi olan Lacoste ürünlerini aldığında senelerce ve defalarca giyebilirsin. Şimdi Lacoste ürünlerini %50’ye varan indirimlerle Trendyol’da bulabilirsin. Kampanya 21 Ekim’e kadar geçerli.

7. Hugo Boss – %85’e Varan İndirimler

hugoboss

Kalitesinden ödün vermeden ve her zevke hitap eden Hugo Boss ürünleri ile bu sezon tarzını baştan aşağı yenileyebilirsin. Üstelik Hugo Boss ürünleri %85’ varan indirimlerle Trendyol’da seni bekliyor. Kampanya 23 Ekim’e kadar geçerli.

8. U.S. Polo Assn. – %35’e Varan İndirimler

uspolo

Gençlere ve kendilerini her daim genç hissedenlere, rahatlığın ayrıcalığını sunan U.S. Polo’nun canlı ve neşeli pijama ürünlerini çok seveceksin. Sen de şimdi U.S. Polo ürünlerini %35’e varan indirimlerle Trendyol’dan alabilirsin. Kampanya 23 Ekim’e kadar geçerli.

9. Adidas Çocuk – %70’e Varan İndirimler

adidas

Spor ve sporcunun gelişimini misyon edinen marka Adidas ile sen de çocuklarına küçük yaşta sporu sevdirebilirsin. Adidas çocuk ürünleri şimdi %70’e varan indirimlerle Trendyol’da. Kampanya 22 Ekim’e kadar geçerli.

10. Mushi Çocuk – %85’e Varan İndirimler

mushi

Türkiye’nin en ünlü tasarımcıları tarafından tasarlanmış rengarenk kıyafetler şimdi Mushi’de. Mushi ile çocukların renkli dünyası kıyafetlerine yansıyacak. Sen de şimdi Mushi’nin rengarenk ürünlerini %85’e varan indirimlerle Trendyol’da bulabilirsin. Kampanya 23 Ekim’e kadar geçerli.

Göksu | Bonusway
Henüz Bonusway’li değil misin?

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI