Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Tech Dünyasından ve Çin’den Herkesin Alabileceği Zevkli Ürünler

Sen de bizim gibi teknoloji fanatiği misin? İnternetteki en güzel fırsat ve indirimler avlamak, ve gelecekte trend olacak ürünleri arkadaşlarından önce bilmek ve onlardan daha uygun fiyata satın almak sana zevk mi veriyor? O halde bu yazı senin için! Tüm bu ürünlere Artıway üzerinen ulaşabilir ve üzerine de bonus kazanabilirsin. Aşağıdaki ürünlerin linklerini bulacaksın, ancak önce buradan Artıway’e üye olursan hem 10 TL hoşgeldin bonusu, hemde aldığın ürünlerden bonus kazanabilirsin.

1078

Stres Çarkı /Fidget Spinner

Birden bire sosyal medyaya, ve insanların ellerine bomba gibi düşen bu ürün sürekli bir şeyle oynama ihtiyacı duyan kişiler için ideal. Stresi azaltmaya yaradığı belirtilse de bazıları için stresi arttıran bir ürün olduğu bir gerçek. Her zaman sen de olandan daha fazla beğeneceğin bir versiyonunu bulacağına emin olabilirsin. Neyse ki ürün çok pahalı değil ve koleksiyon yapmak için ideal.

Şimdi Al

Cardboard VR Set

İlk olarak Google’ın çıkardığı kartondan yapılma sanal gerçeklik gözlüğü gücünü akıllı telefondan alıyor. Google’ın ucuz ve kolay bir çözüm olarak sunduğu Cardboard daha sonra birçok üretici tarafından kopyalanmış. Google ise bundan hiç rahatsız değil, hatta ve hatta detaylı olarak nasıl yapıldığının bilgilerini ücretsiz olarak sunmuş durumda. Do-It-Yourself yani “kendin yap” akımınının ne kadar güçlü olabileceğini yansıtan ürünlerden. AliExpress gibi mağazalarda fiyatlar 3-10 Euro arasında değişebiliyor. Eğer sende sanal gerçekliği çok para harcamadan denemek istiyorsan hiç düşünmeden almanı tavsiye ederiz!

Şimdi Al

Fidget Cube

Stress çarkından önce çıkan bir Kickstarter projesi fidget cube de aynı işe yarıyor aslında. 8 yüzünde oynanılabilecek 8 ayrı tür tuş bulunmakta. Ancak dikkatli olmalısın çünkü bununla oynamak senin stresini azaltırken etrafındaki kişilerin stresini ve sinirini arttırabilir 🙂 Ayrıca fidget cube Çinli’ler tarafından en hızlı kopyalanan ürünlerden biri olarak tarihe geçmiş durumda. Gerçeğinden çok da farklı olmayan (uygun fiyatı dışında) fidget cubelere buradan ulaşabilirsin 😉

Şimdi Al

Colorful GTX 1050Ti

Bilgisayar mı topluyorsun? “Çinden ekran kartı alınmaz!” anlayışı artık sonra ermiş olabilir. Zaten Çinli olmayan markaların üretimleri de Çin’de yapıldığına göre direk kaynağından alarak maaliyeti azaltmak çok mantıklı değil mi? Colorful (tamamen Çin’li bir marka) GTX 1050 Ti değerlendirmelerde başarılı olarak yorumlanmış bir ekran kartı. Hem de sahtesi olması mümkün değil çünkü bu ürünlerin sahtelerini üretmek gerçeklerinden daha fazla maliyetli bir operasyon. Eğer bize inanmıyorsanız Youtuber’ların ve Bloggerların değerlendirmelerine göz atmanı öneririz. Ne kadar mantıklı bir seçim olduğu kanısına varacağına eminiz.

Şimdi Al

Powerball

Bir zamanlar pahalı olan Powerball’lar artık çok ucuz ve birçok üretici tarafından üretiliyor. Çalışmak veya bilgisayar oynamaktan kaynaklanan bilek ağrılarına iyi gelmesi için tasarlanmış olan Powerball aynı zamanda kol kaslarını güçlendiriyor. Uygun fiyata AliExpress’ten almamak için bir sebep yok.

Şimdi Al

SSD Sürücü

Okuma ve yazma hızlarıyla teknoloji hayranlarını hayrete düşüren SSD artık bilgisayar toplayanlar için kaçınılmaz. Aynı ekran kartlarında olduğu bilgisayar toplarken SSD sürücüleri artık Çin’den alabilirsin. 120 GB büyüklüğünde SSD sürücüleri artık 45 Euro civarında fiyatlara bulabilirsin. AliExpress’in bilgisayar toplayanlar için hesaplı bir alternatif haline geldiği kaçınılmaz.

Şimdi Al

3D Çizim Kalemi

3D printer almak istiyorsun ancak yeterli bakiyen mi yok? 3D çizim kalemi ile bu hayalin gerçeğe dönüşebilir. Eritilmiş plastik ile üç boyutlu çizim ve tasarımlar yapmanı sağlayacak bu kalem gerçekten bir harika. Kısa bir Google araması ile ne kadar ilginç projeler oluşturulabildiğine göz atabilirsin. Bir örneği:

3D Printer

3D printer veya yazıcılar eskiden olduğu gibi ulaşılamaz fiyatlarda değil artık. AliExpress’ten kaliteli ve ucuz 3D yazıcılara ulaşabilirsin. Örneğin bu yazıcı yalnızca 160 Euro. İnanılmaz değil mi?

Şimdi Al

Henüz Artıway’li değil misin?
1078

Keyifli alışverişler,

Arda | Artıway

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI