Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Nike ile Soruyu Bil, 50 TL Bonus Kazanma Şansını Yakala 🇹🇷
Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıktığı tarihin Türk gençliğine armağan edilmesini biz de Nike ile kutluyoruz. Sen de Nike alışverişlerini 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel %10 bonus ile alabilirsin. Ana sayfadan ve mağaza arama butonundan kolayca Nike mağazasına geçerek ve giriş yaptıktan sonra bonus al tuşuna tıklayarak alışverişlerine başlayabilirsin.
Ayrıca çekilişimize katılarak da 50 TL hediye bonus kazanma şansını yakalayabilirsin. Şimdi Instagram hesabımızı (@artiwaytr) takip et, aşağıda ipuçlarını verdiğimiz Nike ayakkabısının tam ismini yorum olarak bu resmin altına yaz ve bir arkadaşını etiketle 50 TL hediye bonus kazanan 3 üyemizden biri ol. Bol şanslar.

İpuçlarımız: 
1. “Chase Down” ismi ile lanse edildi.
2. 10 Şubat 2017’de satışa sunuldu
3. Erkek Nike ayakkabısı
4. Ünlü bir basketbolcunun ismini içinde taşıyor

Katılım Şartları: 
1. Instagram hesabımızı takip et (@artiwaytr)
2. Gönderimizi beğen
3. Yorum olarak cevabını yaz
4. Cevabın ile birlikte 3 arkadaşını etiketle

Çekiliş Sonuçları:

Geçtiğimiz hafta Instagram kampanyamız, “Nike Soruyu Bil, 50 TL Bonus Kazanma Şansını Kaçırma” çekilişimizin doğru cevabı Nike LeBron 14 Chase Down idi. Instagram hesabımızı takip ederek, gönderimizi beğenen ve cevabı ile 3 arkadaşını etiketleyen tüm üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.🌞 Çekilişimiz şartlarını yerine getirerek 50 TL hediye bonus kazanan Özge, Duygu ve Eda’yı tebrik ediyoruz. 50 TL bonusunuz hesabınıza yansıtılmış olup, müşteri hizmetlerimiz tarafından Artıway e-mail adresinize bilgilendirme maili gönderilmiştir. Belirtmek isteriz ki kazanan üyelerimiz sitemizden alışveriş yapan üyelerimiz arasından çekiliş ile seçilmiştir.

1. NIKE: Yapyap ile Fırat`ın Seçtiği Ayakkabı – %10 Bonus
Senin de YapYap favori YouTube kanalların arasındaysa Fırat’ın Artıway kullanarak aldığı Nike ayakkabıya şimdi göz atabilirsin. Üstelik Nike ile alışverişlerinde %10 bonus kazanma şansını yakalayabilirsin.
2. NIKE: Yapyap ile Melih`ın Seçtiği Ayakkabı – %10 Bonus
Senin de YapYap favori YouTube kanalların arasındaysa Melih’in Artıway kullanarak aldığı Nike ayakkabıya şimdi göz atabilirsin. Üstelik Nike ile alışverişlerinde %10 bonus kazanma şansını yakalayabilirsin.
3.NIKE: Yapyap ile Alper`in Seçtiği Ayakkabı – %10 Bonus
Senin de YapYap favori YouTube kanalların arasındaysa Alper’in Artıway kullanarak aldığı Nike ayakkabıya şimdi göz atabilirsin. Üstelik Nike ile alışverişlerinde %10 bonus kazanma şansını yakalayabilirsin.

Mutlu alışverişler dileriz.
Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?
1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI