Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Nike Air Max Günü ve Ücretsiz Kargo Fırsatı

Nike’ın ilk göz ağrılarından Air Max için bu sene özel bir yıl. Air Max 1’in üstün teknoloji ile 30 yıl önce ilk piyasaya sürülmesinin yıldönümü 26 Mart’ta Air Max Günü olarak kutlanacak. Bu özel gün için Nike Mart ayı boyunca birçok Air Max ayakkabı serisini piyasaya sürecek.

Özel bir yıl olduğunu belirtmişken Nike Air Max 1’i de tanıtmadan geçmeyelim. Nike Air Max 1 yumuşak, hızlı tepki veren Air-Sole yastıklaması ve ayağa tam oturan rahat uyumu ile 80’li yıllara damga vurmuş bir ikondur. Ayrıca çeşitli renkleri yanında, ayakkabını istediğin gibi kişiselleştirebileceğin seçenekler de mevcut. Örneğin, altın rengi bağcık etiketlerine adının baş harflerini, özel mesajını veya favori sayılarını ekleyebilirsin.

Biz de Artıway Ekibi olarak, Nike’ın Air Max ürünlerinden birbirinden renkli ve rahat ayakkabılarını senin için sıraladık. Ayrıca 25 Mart’a kadar alacağın Nike ürünlerinde minimum harcama limiti olmaksızın kargo bedava.

1. Nike Air Max 90 Ultra Flyknit – Bonus %6,5

Air Max 90 OG’yi, canlı Kızılötesi rengi ile hemen tanıyabilirsin. Ayrıca rahatlığı arttıran iki yeni teknoloji ile de ayağında ayakkabı yokmuş hissi uyandırıyor olacak.

2. Nike Air Max 1 Anniversary – Bonus %6,5

1987’de ilk piyasaya sürüldüğünden beri, Nike Air yastıklaması ile dünya ikonu haline gelen Air Max’in, 30.yılına özel yıldönümü tasarımını çok seveceksin. Bu aykkabı, Tinker Hatfield tasarımı klasik beyaz, kırmızı ve gri, mavi renklerinin yanında birçok renkli tasarıma da sahip.

3. Nike Air Max Jewell – Bonus %6,5

Air Max Plus’dan ilham alan Air Max Jewell sadece kadınlar için tasarlanmış ikinci Air Max modeli. Bu ayakkabıyı giyerken sen de kendini çok özel hissedeceksin.

4. Nike Air Max LD-Zero – Bonus %6,5

Efsanevi sokakgiyim tasarımcısı Hiroshi Fujiwara tarafından Air Max 2016 günü için tasarlanmış, LD-Zero klasik stil ile modern rahatlığı tek bir ayakkabıda birleştiriyor. Sen de hem rahatından, hem de klasik tasarımlardan vazgeçmeyenlerdensen bu ayakkabı tam sana göre.

5. Nike Air Max 1 Ultra 2.0 LE – Bonus %6,5

Air Max’in 30.yılını kutlamak için piyasa sürülecek olan ayakkabı Air Max 1 Ultra 2.0. Şimdiye kadar en yenilikçi Nike ayakkabısı olarak nitelendirilen bu ayakkabı, en hafif Air Max ayakkabası olarak tanınıyor. Ayakkabının ön kısımına ise “3.26” tarihi, 30. Yılına özel bir anı olarak yerleştirildi.

6. Nike Air Max 1 atmos Elephant – Bonus %6,5

Air Max 1 atmos Air Max Günü 2016 oylamasının kazananıydı. Tasarımda Nike Swoosh’unu vurgulamak için turkuaz rengi kullanırken, bu renk eşsiz desen ve tasarımı ile ön plana çıkarıldı. Atmos ilk olarak 2006’da piyasaya sürülen “Hayvanat Bahçesi Paketi’ içerisinde yer aldı.

7. Nike Air Max 1 Master – Bonus %6,5

Air Max tarihinin en beğenilen stillerinden seçilmiş materyallerin bir kombinasyonu olan Air Max 1 Master, Air Max ‘in 30. yıldönümü için özel tasarlanmış bir ayakkabı. Tasarımında siyah renk hakim olmakla birlikte kırmızı, yeşil ve çok sevilen “Safari” baskısı da yer almaktadır.

8. Nike Air VaporMax – Bonus %6,5

Air’in yeniden doğduğu ayakkabı Nike Air Vapormax ile sen de çok rahat edeceksin. Air yastıklaması, şık ve özel tasarımı ile ayağından hiç çıkartmak istemeyeceksin.

Mart ayı boyunca her hafta bir sürpriz ile karşında olacağız. Hediye bonus fırsatlarımız ve diğer sürprizlerimiz için bizi takip etmeye devam edebilirsin. Ayrıca, platformumuza eklediğimiz yepyeni mağazalara göz atarak sen de haftaya muhteşem bir başlangıç yapabilir, yüzlerce bonus kazanmaya hemen başlayabilirsin. Şimdi buraya tıkla, alışverişine başla.

Göksu | Artıway

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI