Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Marka Yeniliğimizi Black Friday Kampanyamız ile Kutluyoruz

black-friday-pre-launch-750x295

Sevgili Artıway’liler,

Kara Cuma (A.B.D’de bilindiği üzere Black Friday) geldi ve çattı. Amerika’da şükran gününden sonra kutlanan bir alışveriş çılgınlığı olan Black Friday tüm Amerikalı’ların alışveriş için bir sene boyunca beklediği bir gün. Günümüzde dünyanın dört bir yanında da büyük indirimler ve fırsatlar ile kutlanmaya başladı. Televizyonda ve sosyal medyada bu gün her sene mağazalarda yaşanan izdihamı mutlaka görmüşsünüzdür. Eğer görmediyseniz Youtube’a Black Friday yazarak bu çılgınlığa bir göz atmanızı öneririz.

Bu fırsatları gerçekten kaçırmak istemiyorsunuz ancak alışveriş merkezlerindeki kalabalık normal günlerde bile size çok fazla mı geliyor?

black-friday-crowd-1

Sizin için bu soruna bir çözümümüz var….

Online alışveriş! Evet, mağazalara giderek ezilmeden Black Friday’in kaçırılmaz indirimlerinin keyfini çıkarmak sadece online alışverişte mümkün. Üstüne üstlük, Artıway olarak yeni ismimizi ve Black Friday’i kutlamak adına bizden size çifte bonus da cabası. 25.11 – 27.11 tarihleri arasında Black Friday – Çifte Bonus Kampanya’mızın geçerli olduğu birbirinden favori mağazalar: Sürpriz mağazalar için cuma gününü bekle.

AliExpress’ten Hangi Ürünleri Alabilirim?

AliExpress’te bildiğin gibi elektronikten, ev eşyasına kadar milyonlarca ürün bulabiliyorsun. Haliyle aslında çok seveceğin, ama bir türlü aramalarda karşına çıkmayan ürünlerin en iyi fırsatlarını kaçırabiliyorsun. Biz de Artıway ekibi olarak, Black Friday’e yaraşır bir şekilde, çok seveceğini düşündüğümüz 10 ürünü senin için sıraladık.

1. Aliexpress’te Black Friday ve Cyber Monday Kampanyaları

ali1

Black Friday ve Cyber Monday kampanyalarıyla telefon, tablet ve aksesuarları en özel indirimlerle şimdi AliExpress’ten alabilirsin. Şimdi kuponlarını toplamaya başla 30 Kasım’a kadarki alışverişlerinde kullan.

Şimdi Göz At ->>

2. Şeffaf Elmas Süslemeli iPhone Kılıfı

ali2
Kenarları elmas süslemeli iPhone kılıfları Black Friday’e özel %45 indirimli. Sen de şimdi gold rose, gold veya beyaz renklerden birini seçebilir, telefonuna AliExpress ile ışıltı katabilirsin.

Şimdi Göz At ->>

3. Çıkarılabilir ve Toplanabilir Şarj Aleti

ali3
Toplanabilir Cafele şarj aleti ile karışık kablo derdinden sen de kurtulabilirsin iPhone’dan Samsung’a birçok telefon seçeneği için girişleri ve renkleri bulunan bu şarj aletini şimdi AliExpress’ten alabilir, artınakitlerini toplamaya başlayabilirsin.

Şimdi Göz At ->>

4. Asus Zenfone

ali4
Black Friday’e özel AliExpress’in sana özel sunduğu telefon indirimlerini kaçırma. Şimdi sen de Asus Zenfone’u %20 indirim ile alabilir, üstelik artınakitleri toplamaya başlayabilirsin.

Şimdi Göz At ->>

5. Teclast Tbook

ali5
Dört çekirdekli, ultra slim ve klavyeli Teclast Tbook’u şimdi Black Friday’e özel %20 ile alabilir, üstüne artı nakit kazanabilirsin. Bu fırsatı kaçırmak istiyorsan hemen tıkla.

Şimdi Göz At ->>

6. Makyaj Süngerleri

ali6
AliExpress’te yalnızca elektronik değil her ihtiyaca göre bir ürün bulmak mümkün. Black Friday’e özel %78 indirimli olan makyaj süngerlerini sen de hem çok uygun fiyata alabilir, hem de artınakit kazanabilirsin.

Şimdi Göz At ->>

7. Çapraz Askılı Deri Omuz Çantası

ali7
AliExpress’te birbirinden güzel çantalar da bulabilirsin. Çapraz askılı, deri omuz çantasını sen de şimdi %15 indirim ile alabilirsin. Üstelik üzerine artınakit kazanacaksın.

Şimdi Göz At ->>

8. Xiamo Adımsayar Bileklik

ali8
Xiamo dokunmatik OLED ekran, kalp ritmi ölçen bu adımsayar bilekliği hiç bileğinden çıkarmak istemeyeceksin. Üstelik Black Friday’e özel %20 indirim ile hem AliExpress’ten alıp, hem de artınakit kazanacaksın.

Şimdi Göz At ->>

9. Gamer Mouse

ali9
Oyun severleri Black Friday’de buraya alalım. Çünkü gamer mouse lar da Black Friday’e özel %20 indirimli. Sen de mouse unu al, hem oyun keyfine keyif ekle, hem de artınakit kazan.

Şimdi Göz At ->>

10. Kablosuz Şarj Aleti

ali10
Şarj kablosu derdine son vermek istiyorsan, sen de şimdi Vinsic şarj padini deneyebilirsin. Black Friday’e özel AliExpress’te %53 indirimli olan bu ürünü şimdi al, artınakit kazan.

Şimdi Göz At ->>

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI