Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Marka Yeniliği Resmi Duyuru

mail

Sevgili Üyemiz,

Bugün 1.5 milyondan fazla kullanıcısı ve dünya çapında 3500 e-ticaret partneri ile, hızla büyüyen ve Artıway’in ana şirketi olan Bonusway firmamız, 25 milyon 360 bin TL girişim sermayesi ve borç finansmanı fonu almış bulunmaktadır. Bu fonun 3.7 milyon euro’luk yatırım kısmı, 2016 yılının başında Türkiye’de operasyonlarına başlayan Doğu Avrupalı girişim sermayesi Buran Venture Capital (BVC) ve Visionplus tarafından karşılanmıştır. Aldığımız yatırım, etkin olduğumuz ülkeler olan Finlandiya, İsveç, Rusya ve Türkiye’ de büyümek, siz değerli üyelerimize daha iyi hizmet ve ürün sunmak için kullanılacaktır.

Türkiye’de, Bonusway olarak bilinen ismimizi, üyelerimizin alışveriş deneyimine kattığımız “artı” ve markamızın alışveriş için yol olduğunu belirten “way” kelimelerinin birleşimi olan Artıway olarak yeniledik. Yeni ismimiz “Artıway” ile internetten alışveriş yapan milyonlarca kullanıcımıza alışverişleri için hayatlarına artı katan tek yol olmaya söz verdik.

Neden Böyle Bir Yenilik Gerçekleştirdik?

Dünya üzerinde fikri mülkiyet hakkı taşımayan, genel terim olan “Bonus” sözcüğü, Türkiye’de tescil edilmiştir. Bu nedenle, yenilikçi ve ilerici bir girişim olarak yapıcı çözümler hedeflediğimizden bonus sözcüğünü kullanmayarak, yeni bir marka ile karşınızda olmaya karar verdik.

Yeni markamızla, ürünümüze odaklanarak kullanıcılarımıza katacağımız değer için çok çalışacağımızı bildiririz. Siz de Artıway ile alışverişlerinize hemen hiçbir sorun yaşamadan, kaldığınız yerden devam edebilir, sitemize www.artiway.com.tr linki üzerinden erişebilirsiniz. Ayrıca belirtmek isteriz ki, kazandığınız nakitler sorunsuz bir şekilde hesabınızda bulunmakta, marka yeniliğimiz hiçbir şekilde hesap aktivitelerini etkilememektedir. Bu konuda daha fazla bilgi almak ve sorularınızı iletmek için her zaman iletisim@artiway.com.tr adresine yazabilirsiniz. Yeni sürprizler, haberler ve önerilerimiz için bizleri Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Alışverişler | Artıway Ekibi 

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI