Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Marka Yeniliği Duyurusu

mail

Sevgili Üyemiz,

Bonusway yepyeni ismiyle karşınızda.

Çok büyük değişiklik yok. Bizi açıklayan sade bir marka ile karşınızdayız. Paralarınız kat kat artsın, alışverişler daha fazla keyif versin diye  “artı” ve markamızın alışverişçilerin yolu olduğunu ifade eden “way” kelimelerini birleştirdik. Böylece “Artıway”, sağladığı platform ile internetten alışveriş yapan milyonlarca kullanıcının hayatına artı katan yol olarak anılacaktır.

Bugünden itibaren Artıway ile keyifli alışverişlerinize kaldığınız yerden devam ederek kesintisiz erişim sağlayabilirsiniz. Marka yeniliğimiz hesap aktivitelerini etkilemeyecektir.

Dünyada ve Türkiye`de e-ticaret sektöründe milyonlarca insana online alışveriş faydası sağlayan Bonusway, şu anda Rusya`da +1 milyon, Türkiye`de +500 bin, Finlandiya ve İsveç’te +500 bin kullanıcısına hizmet vermektedir. Kullanıcıların, internet üzerinden elde etmek istedikleri ürün ve fırsatlara kolay ve sosyal bir deneyimle ulaşmalarını sağlar ve ayrıca nakit para ile ödüllendirir. Bonusway şimdiye kadar kullanıcılarına 6 milyon 427 bin TRY nakit ödemesi gerçekleştirmiştir.  

Konu ile ilgili ilerleyen zamanlarda resmi açıklama yapılıyor olacak. Bilgi almak ve sorularınızı iletmek için iletisim@artiway.com.tr adresine yazabilirsiniz.

Marka yeniliğimiz sürecinde isim değişikliğinden de öte, size daha keyifli alışveriş imkanı sunabilmek için birçok yeniliğimiz de mevcut olacak. Yeniliklerimizden bazılarına tekrar göz atalım:

takip

Takip Ettiğim Mağazalar: Mağazalardaki kalp simgesine tıklayarak en sevdiğiniz mağazaları takip etmeye başlar, akış bölümünde X2 gibi fırsatları görme şansınız olur. Artık hiçbir öneriyi kaçırmayacaksınız.

 

Arkadaş Ekleme ve Aktivite Paylaşımı: Arkadaşlarınızın tavsiyelerine önem veriyor musunuz? Arkadaşlarınızı davetlerinizle ekleyerek, hangi mağazalardan alışveriş yaptığını ve ne kadar artı nakit kazandığını görebileceksiniz. Daha fazla sürprizler için bizi takip et.

arkadas-copy

Yeniliklere özel bu Cuma Gününden itibaren 3 gün sürecek X2-Çifte Bonus fırsatı sizi bekliyor olacak. Yılın en büyük alışveriş günü Kara Cuma-Black Friday`de Artıway ile yüzlerce artı nakit kazanmanız dileğiyle.

Mutlu Allışverişler | Artıway Ekibi

Henüz Artıway’li değil misin?

1078

Yorumlar (10)

BatuhanDenizSatılmış
03.12.2016 10:43

Tesekurler

Veli Demir
13.12.2016 23:57

Merhaba ben 10TL kazandım artıway’den ancak nasıl kullanacağımı bilmiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

    Bonusway
    15.12.2016 14:29

    Merhaba Değerli Üyemiz,

    Bu konu ile ilgili iletisim@artiway.com. tr adresimizle iletişime geçebilirseniz, size detaylı olarak bilgi vereceklerdir. Mutlu alışverişler dileriz.

senem öz
29.12.2016 09:15

ücretsiz mi katılım

    Bonusway
    03.01.2017 13:21

    Merhaba Senem Hanım,

    Katılım tamamen ücretsizdir.

    İyi Günler | Artıway Ekibi

nergiz aydogdu
29.12.2016 17:02

aceba nasıl boyner mazasina girebilirim ?

    Bonusway
    03.01.2017 13:40

    Merhaba Nergis Hanım,

    Üye olduktan sonra sitede, arama kutusunda “Boyner”i aratarak mağaza sayfamıza, buradaki “bonus al” butonundan mağazaya ulaşabilirsiniz.

    İyi Günler | Artıway Ekibi

fevzi ışık
29.12.2016 17:03

aceba nasıl boyner mazasina girebilirim ?

    Bonusway
    03.01.2017 13:41

    Merhaba Fevzi Bey,

    Üye olduktan sonra sitede, arama kutusunda “Boyner”i aratarak mağaza sayfamıza, buradaki “bonus al” butonundan mağazaya ulaşabilirsiniz.

    İyi Günler | Artıway Ekibi

Abdulcelil
31.12.2016 01:44

BAYA GÜZEL

Tüm Yazılar

YUKARI