Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Mağazayı Bil, 50 TL Bonus Kazanma Şansını Yakala

Mutlu çarşambalar.💙 Bahar aylarının ilkine girmemizin sevinciyle siz değerli üyelerimizin de online alışverişlerini daha eğlenceli kılmayı sağlamak için Mart ayı boyunca her hafta bir sürpriz ile karşınızda olacağız.🎁
Bu haftanın süprizine çok sevilen bir mağaza ile başlıyoruz. Sen de aşağıdaki ipuçlarını takip ederek bu mağazanın hangisi olduğunu bulursan 50 TL hediye bonus kazanan 3 şanslı üyemizden biri olabilirsin. Yarışma kazananları tarayıcı uzantımızı kullanan üyelerimiz arasından yapılacaktır. Bol şanslar 🎉

İpuçlarımız: 🎈
1. Aklına gelen hemen her ürünü kolayca bulduğun bir mağazadır.
2. Örneğin, Orbeez hidrojen toplarını nereden bulabilirim diye düşünüyorsan, hemen bu mağazaya giderek çok uygun fiyata bulabilirsin.
3. Bonus oranı platformumuzda %5,5 olarak karşına çıkar.
4. Chrome tarayıcı uzantımızda 2 adet kalp ❤️ ile işaretlidir.

Katılım Şartları:
1. Kampanya 05.03.2017 saat 23:59’a kadar geçerlidir
2. Hediye bonus soruyu doğru bilen kişiler arasında çekiliş ile seçilecek 3 kişiye verilecektir.
3. Facebook’ta bulunan bu gönderimizi beğen
4. Facebook hesabımızı takip et (@artiwaytr)
5. Cevabını #uzantiartiway hashtagi ile bu gönderinin yorumlarında belirt
6. Yarışma kazananları tarayıcı uzantımızı kullanan üyelerimiz arasından belirlenecektir.

“Mağazayı Bil, 50 TL Bonus Kazan” kampanyamız 05.03.2017 tarihinde sona erdi. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Sorumuzun cevabı tarayıcı uzantımızda kalp ile işaretli olan çok sevilen mağazamız AliExpress idi.

Sorumuza doğru cevap veren ve çekiliş ile belirlediğimiz kazanan takipçilerimiz Can, Umut ve Musab ‘ı tebrik ediyoruz. 50 TL bonusunuz hesabınıza yansıtılmış olup, müşteri hizmetlerimiz tarafından Artıway email adresinize bilgilendirme maili gönderilmiştir.

Mart ayı boyunca her hafta bir sürpriz ile karşında olacağız. Hediye bonus fırsatlarımız ve diğer sürprizlerimiz için bizi takip etmeye devam edebilirsin. Ayrıca çok seveceğini düşündüğümüz fırsatlarımızı da senin için sıraladık.

Göksu | Artıway

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI