Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Haftanın Mağazası Lidyana’da En Sevilen 5 Takı

26-28 Aralık tarihleri arasında yapacağın tüm Lidyana alışverişlerinde Haftanın Mağazası Kampanyası ile %8 bonus alabilirsin. Ayrıca, bu tarihler arasında bu mağazamızdan alışveriş yapan şanslı 5 üyemize 20 TL hediye ediyoruz. Ana sayfadan ve mağaza arama butonundan kolayca Lidyana mağazasına geçerek ve giriş yaptıktan sonra bonus al tuşuna tıklayarak alışverişlerine başlayabilirsin.

Tarzı ile göz kamaştırmayı sevenlerin uğrak yeri, en sevilen mağazalarımızdan Lidyana, ünlü tasarımcıların ve dünyaca ünlü markaların en güzel modellerini tek bir platformda sunarak hem modayı ayağına getiriyor, hem de alışveriş keyfini fazlasıyla artırıyor.

Tasarım ayakkabılardan, aksesuara, kozmetikten çantaya kadar birçok ürünü bir arada bulabileceğin Lidyana’dan bu yıl tüm yılbaşı alışverişini yapabilirsin. Ünlü tasarımcıların yılbaşı önerileri de bu sene Lidyana’dan sana güzel bir hediye. Hazır yılbaşına çok az vakit kalmışken biz de Artıway olarak sana bir yılbaşı sürprizi yapalım dedik ve Lidyana’ya özel 26.12-28.12 tarihleri arasında çifte bonus fırsatı sunmaya karar verdik. Sen de hemen birbirinden trend ürünlere bakabilir, tarzın ile göz kamaştırırken %8 bonus kazanma şansını yakalayabilirsin.

Sana ilham kaynağı olsun diye biz de bugün sana Lidyana’nın en sevilen 5 takısını sıraladık. Hemen göz atmaya başlayabilirsin.

  1. Bulut Kolye – %8 Bonus

  2. Şahmeran Bileklik – %8 Bonus

  3. Multi Renkli Bileklik – %8 Bonus

  4. Saçaklı Yüzük – %8 Bonus

  5. Salkım Küpe – %8 Bonus

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI