Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

KENDİNİZE BAHAR TEMİZLİĞİ YAPIN!

Bu sene bahar temizliği sadece evinizi temizlemenizle ilgili olmasın, cildinizi de temizleyip kendinizi yeni bir mevsime hazırlayın. Eviniz sizden değerli değil ya, kendinizi ön plana koyun ve iyi hissetmenin tadını çıkarın. Kışın soğuktan kuruyan cildinizi nemlendirin, gözeneklerinizi küçültecek tonikler kullanın ve sağlıklı görünen bir cilde sahip olun. Kurumuş saçlarınıza maske yapın, uzun zamandır değiştirmeyi düşündüğünüz şampuanınızı değiştirin ve saçınıza iyi gelen ürünü bulun.

Bu noktada size önermek istediğim ürünler the Body Shop tarafından üretilen, vegan/vejeteryan ürünler olacak. Hadi başlayalım;

CİLT ÜRÜNLERİ

İlk olarak maske yapmadan önce yüzünüzü yıkamanız için arındırıcı bir sabun önerim var:

HIMALAYAN CHARCOAL YÜZ SABUNU

Himalaya Dağları’nın eteklerinden gelen bambu kömürü, yerel ticaret çay ağacı yağı ve cilt temizleyici etkisiyle bilinen okaliptüs yağı içeren Himalayan Charcoal-Arındırıcı Sabun ile cildinizi kir ve fazla yağdan kolayca arındırın. Fiyatı 49.90 TL olan bu ürüne gitmek için tıklayın.

Sıra geldi temizlediğiniz cildinize maske ya da peeling yapmaya; maske uygulamanız için:

YÜZ MASKESİ FIRÇASI

Cilt bakım uzmanları gibi, yüzünüze dilediğiniz maskeyi profesyonelce uygulayabileceğiniz bu fırça ile, evde kendi cilt bakımınızı yapabilir, maskenizden maksimum etki elde edebilirsiniz. Fiyatı 59.90 TL olan bu ürüne gitmek için tıklayın.

ÇAY AĞACI, ARINDIRICI KİL MASKESİ

Çay Ağacı yüz maskesi, cildi temizler, tazeler ve ferahlatır. Anında serinletici etkisi ile ciltteki pürüzlerin azalmasına, fazla yağın emilmesine ve lekeli görünümün azalmasına  yardımcı olur. Çay Ağacı Yağı içerikli ürünlerin düzenli kullanım sonrası, sivilce ve akneye eğilimli ciltlerde cilt lekelerini azaltmaya yardımcı olduğu bilinmektedir. Fiyatı 89.90 TL olan bu ürüne gitmek için tıklayın.

BRITISH ROSE, BESLEYİCİ VE NEMLENDİRİCİ MASKE

Cildinize British Rose Besleyici ve Nemlendirici Maske ile ışıltı katın! Avrupa’nın banyo ritüellerinden esinlenerek tasarlanan %100 vegan formüle sahip bu yüz maskesi, içerdiği gerçek gül yaprakları, gül esansı, kuşburnu yağı ve Yerel Ticaret ürünü organik aloe vera gibi doğal içerikleri sayesinde cildi nemlendirir ve etkili şekilde yumuşaklık sağlar. Fiyatı 159.90 TL olan bu  ürüne gitmek için tıklayın.

Şimdi maske yaptıktan sonra açılan gözenekleri kapatma zamanı;

ÇAY AĞACI GÖZENEK KÜÇÜLTÜCÜ

Çay ağacı yağı içeren bu etkili parabensiz krem, geniş gözenekleri sıkılaştırır, cildin daha mat görünmesini sağlayarak daha taze ve sağlıklı bir cilt görünümüne yardımcı olur. Fiyatı 99.90 TL olan bu ürüne gitmek için tıklayın.

Nemlendiricilere gelecek olursak:

OILS OF LIFE CANLANDIRICI KREM

Cilt üzerinde canlandırıcı ve onarıcı bakım etkileri ile bilinen 3 etkili yağ içeren bu canlandırıcı yüz kremi, mikro inci tanecikleri sayesinde yoğun nemlendirme ile daha aydınlık ve taze bir cilt görünümü sağlar. Çörek otu yağı (Mısır), Kamelya tohumu yağı (Çin), kuşburnu çekirdeği yağı (Şili) içeren formülü ile ciltteki yaşlanma belirtilerinin görünümünü gözle görülür şekilde azaltmaya yardımcı olur.  Fiyatı 199.90 TL olan bu ürüne gitmek için tıklayın.

E VİTAMİNLİ NEMLENDİRİCİ JEL-KREM

Cildinizi zararlı çevresel faktörlerden koruyan ve nemi 48 saat boyunca cildinize hapseden bu jel-krem, yağsız ve çok hafif yapıda olup cilt tarafından hemen emilir. Formülünde cildi nemle toparlayan ve canlandıran yüksek oranda E vitamini içeren ahududu meyvesi de mevcuttur. Fiyatı 79.90 TL olan bu ürüne gitmek için tıklayın.

SAÇ ÜRÜNLERİ

Saçlarınızdaki bahar temizliğine önce saçınızı temizlemek ve kafa derisinde günlük biriken kirleri ve kullandığınız saç ürünlerinin kalıntılarını temizlemek için saçlarınıza peeling yapın.

FUJI GREEN TEA SAÇ PEELİNGİ

Muhteşem doğal içeriklere sahip bu saç peelingi, %100 vejetaryendir. Saç diplerine masaj yaparak uygulanan bu saç peelingi, kafa derisinde günlük biriken kirleri ve kullandığınız saç ürünlerinin kalıntılarını etkili şekilde arındırır. Temizlik ve ferahlama sağlar. Düzenli şekilde uygulanan saç peelingi saç dökülmesine karşı saçları güçlendirmeye yardımcı olur, saça canlılık verir ve kullanılan saç maskesi, saç yağı gibi saç bakım ürünlerinden maksimum fayda sağlamanıza yardımcı olur. Fiyatı 89.90 TL olan bu ürüne gitmek için tıklayın.

HİNDİSTAN CEVİZİ SAÇ BAKIM YAĞI

Bu saç bakım yağını gece boyunca saçınızda bekleterek besleyici maske olarak da kullanabilirsiniz.
Dilerseniz şampuan öncesi saçınıza 5 dakika masaj yaparak da saçlarınıza yumuşaklık ve parlaklık kazandırabilirsiniz. Fiyatı 49.90 TL olan bu ürüne gitmek için tıklayın.

SHEA YENİLEYİCİ ŞAMPUAN

Shea Yenileyici Şampuan, Ganalı kadınlar tarafından nesiller boyu kullanılmakta olan ve kuru saçları yoğun bir şekilde besleyici özelliğe sahip shea yağı içerir. Bu yumuşak temizleme formüllü şampuan saçınızın nemini almadan temizler ve yıpranmaya yatkın, kuru saçlar için mükemmel bakım sağlar. Fiyatı 49.90 TL olan bu ürüne gitmek için tıklayın.

STRAWBERRY IŞILTI VEREN ŞAMPUAN

Sizi saçlarınıza anında ışıltı verecek olan bir şampuanla tanıştırmak istiyorum: Strawberry Işıltı Veren Şampuan! Lezzetli İtalyan çilekli, silikon içermeyen ve %100 vegan formülüyle gün boyu kolay taranan ve tatlı çilek kokan buklelerin keyfini çıkarın. Fiyatı 24.90 TL olan bu ürüne gitmek için tıklayın.

Mutlu alışverişler | Ecem

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI