Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Black Friday Hakkında Bilmen Gereken 5 İpucu 🖤
Black Friday hakkında bilgi almak ve ipuçlarımıza göz atmak istiyorsan aşağıdaki yazımıza göz atabilirsin.

Black Friday Nedir?

Black Friday yaklaşıyor. Amerika’da şükran gününden sonra kutlanan bir alışveriş çılgınlığı olan Black Friday tüm Amerikalı’ların alışveriş için bir sene boyunca beklediği bir gün. Günümüzde dünyanın dört bir yanında da büyük indirimler ve fırsatlar ile kutlanmakta.

Televizyonda ve sosyal medyada bu özel günde mağazalarda yaşanan izdihamı mutlaka görmüşsünüzdür. Eğer görmediyseniz Youtube’a Black Friday yazarak bu çılgınlığa bir göz atmanızı öneririz. Ancak Artıway’li olan siz değerli üyelerimiz neyse ki bu kalabalıkta alışveriş yapmaktansa Black Friday’da çılgın online indirimlerin keyfini sürerken yanında bir de bonus kazanıyor olacaklar.

Black Friday Ne Zaman?

Black Friday bu yıl 24 Kasım, yani bu cuma. Bugüne ne kadar zaman kaldığını ise saniyesine kadar ana sayfamızda görebilirsin.

Black Friday Hakkında Bilmen Gereken 5 İpucu

1. Acele Ettiren Satışlara Dikkat Et

Black Friday’da hangi mağazalarda, ne kadarlık indirimler olacağını yalnızca o gün bilebildiğimiz için yapacağın tüm alışverişlerde acele karar vermen gerekecek. Bu nedenle ihtiyacın olan ürünleri önceden belirlemek sana yanlış bir seçim yapmanı engelleyebilir. Unutma yılbaşı hediyelerini uygun fiyata alman için mükemmel zamanlama.

2. Fiyatları Karşılaştır

Her ne kadar birçok mağazada indirimler olacaksa da fiyatları karşılaştırarak alışverişini tamamlaman senin yararına olacaktır. Özellikle elektronik ürünlerinde.

3. Fırsatlar ve Kupon Kodları Araştırmak için Zaman Harcama

Bu özel günde online alışverişini daha kolay hale getirmek için bizler de Fırsatlar ve Kupon Kodları bölümlerimizde en iyi indirimleri sunuyor olacağız. Hangi mağazalarda Black Friday kampanyaları olduğunu görmen için de bu bölümlerimiz çok işine yarayacak.

4. Black Friday için Bonus ve Rozet Kazanmayı Unutma

Black Friday’da Artıway üzerinden yapacağın her alışverişte bonus kazanabilirsin. Uçak biletlerinden, televizyon alışverişlerine kadar birçok alışverişinde bonus kazanacağını unutma. Ek olarak, bugünde alışveriş yaptığında rozetlerine bir de Black Friday rozeti ekleyebilirsin.

5. Black Friday’i Takip Eden Haftasonu ve Pazartesiyi Kaçırma

Black Friday bazı mağazalarda haftasonu ve pazartesi de devam ediyor olacak. Artıway Ekibi olarak bizlerin de bu haftasonunda sana özel bir sürprizimiz olacak. Black Friday, Kara Haftasonu ve Siber Pazartesi birleştiğinde senin için çok kazançlı ve keyifli bir haftasonu olacağına eminiz.

Mutlu alışverişler,
Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI