Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Hoş Geldin Mayıs 💐 – The Body Shop

3-5 Mayıs tarihleri arasında yapacağın tüm The Body Shop alışverişlerinde Haftanın Mağazası Kampanyası ile %6,5 bonus alabilirsin. Ana sayfadan ve mağaza arama butonundan kolayca The Body Shop mağazasına geçerek ve giriş yaptıktan sonra bonus al tuşuna tıklayarak alışverişlerine başlayabilirsin. Ayrıca çok seveceğini düşündüğümüz 4 ürünü de senin için sıraladık.

Gerçek güzelliğin hoş bir yüzden öte; kendini iyi hissetmek ve iyilik yapmaktan geldiğine inanan The Body Shop, ürünlerini sevgi ve özenle üretiyor. Cilt bakımından, makyaja, parfümden erkek ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip The Body Shop, kullanıcılarına en keyifli anların kendilerini iyi hissettikleri anlar olduğunu hatırlatıyor.

Üstelik tüm ürünleri 100% vejetaryen olan mağaza, farkında oldukları global sorunlara da dikkat çekmek için çeşitli kampanyalar düzenliyor. Her zaman insanları, hayvanları ve dünyayı düşünerek çalıştıklarını belirten The Body Shop’u tercih ederek, sen de The Body Shop’ı düşündüğünü gösterebilirsin.

1. Badem Sütlü ve Ballı Vücut Losyonu – Bonus: %6,5

Hafif yapısına rağmen vücudu nemlendirir. Hızla emilir ve 48 saate kadar cildi nemli tutar.
Şimdi Al

2. Çay Ağacı Yağı – Bonus: %6,5

Çay ağacı özü ile tüm cildi canlandırırken lekeli ve kuru ciltlerde pürüzsüzlük ve canlandırma sağlar.
Şimdi Al

3. British Rose Besleyici ve Nemlendirici Maske – Bonus: %6,5

%100 vegan formüle sahip bu yüz maskesi içerdiği gerçek gül yaprakları ve gül esansı ile cildi nemlendirir, etkili şekilde yumuşaklık sağlar.
Şimdi Al

4. Switenia Parfüm – Bonus: %6,5

Hindistan’ın taze çiçeklerinin özünü taşıyan bu parfüm, portakal ve turunç çiçeği yapraklarıyla zenginleştirilmiş, floral bir yapıya sahiptir. 
Şimdi Al

Mutlu alışverişler dileriz.
Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?
1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI