Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Herkes İçin Çin Mağazaları

shutterstock_130734605

Online alışverişte konu fiyata geldiğinde Çin mağazaları ile rekabet edebilen yok. Çin mağazalarından alışverişin günümüzde oldukça popülerleşmesi ile birlikte güvenilir ve kulanımı kolay bir çok Çin menşeli mağaza ortaya çıktı. Çin mağazalarında ürün çeşitliliği çok fazla ve herkese yönelik ürünler mevcut. Mağazaların bir çoğu ücretsiz kargo sağlıyor. Çin mağazalarının saymakla bitmeyen avantajlarına bir de Bonusway’den alacağın bonuslar eklenince çok cazip bir seçenek haline geliyor.

Bonusway’de bulabileceğiniz Çin mağazalarını senin için sıraladık:

1. AliExpress (Bonus oranı: %5,50)

chineseshopblogpost_aliexpress

AliExpress Çin’de Google’dan daha büyük olan dev şirket Alibaba’nın bir kuruluşudur. Bünyesinde yalnızca elektronik değil, giyim, takı, kozmetik, ev eşyası ve bir çok kategoriden ürünler barındırıyor. HepsiBurada, GittiGidiyor ve Ebay modelinden bir çok satıcı ile çalışan AliExpress’te almak istediğin ürünü Çin’deki toptan fiyatına alabilirsin.

2. GearBest (Bonus oranı: %3,75)

chineseshopblogpost_gearbest

AliExpress’e göre daha çok teknoloji ve elektronik aygıt ağırlıklı olan GearBest’te fiyatlar çok uygun. Türkiye’de bulunmayan bir sürü elektronik aygıtı ve elektronik aygıt modellerini GearBest’te bulabileceğine eminiz.

3.Banggood (Bonus oranı: %3,50) 

chineseshopblogpost_banggood

2004 yılında kurulan Banggood’da elektronik ve giyim ile ilgili bulamayacağın ürün yok. Bangood ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlarının yanı sıra müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi ile biliniyor ve alışverişçilerin favorisi. Eğer AliExpress kullanıyorsan Bangood’a alışmakta zorluk çekmezsin, şayet site yapısı AliExpress’e hayli benzer.

4. Choies (Bonus oranı: %5,00)

choies

Çin mağazalarında yalnızca elektronik odaklı mağazalar yok! Bir giyim ve aksesuar mağazası olan Choies’in tarzı kelimenin tam anlamıyla “fashion-forward”. Kendini bir trendsetter olarak tanımlıyorsan Choies mağazasında aradığını bulabilirsin. Yaz sezonu ürünlere de bir göz atmanı öneririz.

5. Romwe (Bonus oranı: %5,00)

romwe

Romwe mağazası herkeste birbirine benzeyen kıyafetler görmekten sıkılan ve kendi tarzını bulmak isteyenler için ideal. Romwe’de %60’a varan indirimler ile alışveriş yapabilirsin.

6. LightInTheBox (Bonus oranı: en yüksek %7,5)

lightinthebox

LightInTheBox mağazasında elektronik aygıtlardan, elbiselere, bahçe ve ev aletlerine kadar herşeyi bulabilirsiniz. LightInTheBox’un Bonusway’de üç farklı bonus oranı bulunuyor. Moda, Cep Telefonları & Elektronik, Spor & Yaşam, Ayakkabı, Takı ve Saat, Apple Aksesuarları, Super Gadgets ve Flash Satışlar kategorilerinde %4,00, Ev ve Bahçe kategorisnde %5,00, Düğün ve Kutlamalar kategorisinde ise gayet hoş bir oran olan %7,50 bonus veriyor. Düğününüz için gerekenleri buradan alarak uygun fiyata getirmek ilginç olmaz mıydı? Hem de bir yandan balayınızda kullanabileceğin bonuslar kazanabilirsin 🙂

7. MiniInTheBox (Bonus oranı: %4,00)

miniinthebox

Tasarımı LightInTheBox’a benzer olan MiniInTheBox daha çok aksesuar ve elektronik aygıt ağırlıklı bir mağaza. Sayfaya girdiğin andan itibaren %70’ve varan “Lightning SALE”‘leri göreceksin. Bu indirimler kısa süreli çok yüksek ve “yıldırım indirim” tanımına tam uyan indirimler. “Lightning SALE”‘leri kaçımamak için MiniInTheBox’a sık sık göz atmanı öneririz. Sonra yeni aldığın telefonu aynı gün MiniInTheBox’da %70 indirim ile görürsen çok üzülebilirsin.

8. DealExtreme (Bonus oranı: %1,95)

extemedeals

DealExtreme elektronik aygıt severlere hitab ediyor. Bizim gibi elektronik aygıtlara zevk için göz gezdirmeyi seviyorsan, sitenin tasarımı bunun için çok uygun. Extreme Deals, Top Sellers, New Arrivals gibi kategorilerde gezinerek en hoşuna giden elektronik aygıtlara ulaşabilirsin. DealExtreme’in bir artısı daha var, dünyanın her yerine ücretsiz kargo hizmeti sağlıyor.

Not: $0.99 kategorisinde 1 doların altına satılan çok kullanışlı ve ilginç ürünleri bulabilirsin.

9. JollyChic (Bonus oranı: 4,37 TL)

jollychic

JollyChic mağazasında isminin de ima ettiği gibi eğlenceli ve şık giyim ürünlerine ulaşabilirsin. JollyChic aynı zamanda çocuklar için çok şık ve geniş bir ürün yelpazesini barındırıyor. Çocuğunuz var ise veya bayramlık hediye almak istiyorsan bu kategoriye mutlaka göz atmanı öneririz.

10. TinyDeal (Bonus oranı: en yüksek %3,20)

tinydeal

TinyDeal eğlenceli tasarımı ve indirimleri ile dikkat çekiyor. Apple ve Samsung ürünlerini yarı fiyata kadar indirim ile bulabilirsin. Dünyanın heryerine ücretsiz kargo sağlayan TinyDeal’da Araba Aksesuarları, Moda, Spor & Açıkhava, Ev & Ofis kategorisinde %3,20, Oyuncak & Hobi, Giyilebilir Teknolojiler, Apple & Samsung, Bilgisayar & Ağ Cihazları, Elektronik kategorisinde %2,00, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar kategorisinde de %1,20 bonus alabilirsin (tabii alışverişini Bonusway üzerinden gerçekleştirirsen.)

11. SammyDress (Bonus oranı: %7,50)

sammydress

Sade tasarımı, %70’e varan indirimleri ve ücretsiz kargo hizmeti sağlanan birçok ürünü ile SammyDress bu yazın gözdesi olmaya aday. Yaza uygun birçok neşeli elbise’yi bulabileceğin SammyDress’ten alışveriş yapmanın en güzel yanı da Bonusway’den alacağın %7,50’luk yüksek bonus oranı.

Bonusway’e katılarak bu bonusların tadını çıkarmak yalnızca birkaç tık uzağında:

1078

Soru ve görüşleriniz için İletişim sayfamıza göz atabilirsiniz.

Sevgiler,

Bonusway

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI