Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Hemen Oluşturabileceğin 6 Okul Kombini 👒 🎩

Yavaş yavaş yaz tatilinin sonuna geldik. Kimimiz İspanya’nın sahillerini tercih etti, kimimiz Yunan adalarının eşsiz manzarasını, kimimizse Alaçatı’nın vazgeçilmez renkli, dar sokaklarını.

Her ne kadar yaz anıları, arkadaşlıkları, ve belki de aşkları uzun süre aklımızdan silinmeyecek olsa da şimdi okula dönme zamanı. Şimdiden uyaralım, ilk hafta sabahları erken kalkmak, tüm gün derslerde olmak seni biraz yoracak; ama sence de okullu olmanın tadı bir başka değil mi? Derslerden sonra arkadaşlarınla çimlere uzanmayı veya cafelerde geçen dönem bıraktığın yerden sımsıcak sohbetlere devam etmeyi sen de özlemedin mi?

Unutma, hayatında birçok güzel anı okul zamanı biriktirdiklerin olacak. Öyleyse okula muhteşem bir dönüş yaparak daha da güzel anılar eklemek istemez misin?

Senin için Artıway’den de erişebileceğin, üzerine bonus kazanabileceğin 6 okul kombini hazırladık.

Şimdi yazımıza göz at, okula dönüşün muhteşem olsun.

Ayrıca, sımsıcak okul sohbetlerini özleyenleri ve yaz tatili bitti diye üzülenleri gülümsetecek Okula Dönüş Kampanyamız ile sen de en çok tercih edilen markaların fırsatlarına göz atabilir ve okul alışverişlerini tamamlayabilirsin.

Fırsatlara Göz At>>

1. Sanatkar Kombin

Yaratıcılık hayatının her alanına taşımak istiyorsan bu kombin tam sana göre. Piyano desenli bu mini etek ile kıyafetine hem hareketlilik, hem yaratıcılık katabilirsin. Deri ceket ve sivri burun şık bir babet ile göz kamaştırıcı olmaya hazır ol.

Deri Ceket  – 199,99 TL –  Trendyol, %2 bonus

Piyano Desenli Etek – 14,03 USD – AliExpress, %4 bonus

Sivri Burun Babet  – 44,59 EUR – Asos, %3,5 bonus

Crop top – 59,90 TL – n11, %0,5 bonus

 

2. Smart Casual Kombin

Smart Casual dediğimiz kombin de tam da her ortama uyum sağlamak isteyenlere uygun bir kombin. Hem okulda arkadaşlarınla vakit geçirebilir, hem de akşama özel bir buluşmaya gidebilirsin. Şık bir gömlek ve güneş gözlüğünü,  spor bir şort ve ayakkabı ile tamamlarsan tam da bizim bahsettiğimiz bu kombini sen de kolayca yaratabilirsin.

Slim Fit Gömlek  – 89,95 TL –  U.S. Polo Assn., %2,5 bonus

Bordo Şort – 119,99 TL  – Boyner, %3,75 bonus

Ray Ban Ayna Gözlük  – 465,00 TL  – Atasun Optik, %2 bonus

Bordo Sneaker – 359,00 TL – Lacoste, %2,8 bonus

 

3. Pastel Kombin

Sen de bizim gibi pembe pasteli görünce, ‘ay çok tatlı renk’, hemen bu renklerle kombin oluşturmalıyım diyorsan bu sezonun trendi işlemli  jeanlerle pembe pasteli kombinleyebilirsin. Ayrıca, her ortamda hem casual hem de şık görünmenin yolunun aksesuar seçiminden geçtiğini unutma. Tamamen sportif bir görünüm, sezon trendi bir ayna gözlük seçimiyle şık bir görünüm kazanabilir.

Chenille Sweater  – 44,00 USD  –  Urban Outfitters, %5 bonus

Vintage Jean – 129,99 TL  – Mavi, %3,25 bonus

Ray Ban Ayna Gözlük  – 495,00 TL  – Atasun Optik, %2 bonus

Monochrome Sırt Çantası – 33,78 EUR – Asos, %3,5 bonus

 

4. Asil Kombin

Erkeklerin de kadınlar kadar giyimine dikkat ettiğini biliyoruz. Öyleyse sana çok yakışacak, asilliğine asillik katacak bu kombini deneyebilir, okulda sen de kendi tarzını yaratabilirsin. Siyah ağırlıklı kıyafetlerden oluşan bu kombini seni kapamasını önlemek için açık renkli bir sweater da tercih edebilirsin. Unutma, aksesuarlar sadece kadınlar için değil, herkes için kıyafet tamamlayıcı malzemelerdir.

Sweater  – 164,99 TL  –  Nike, %6,5 bonus

Siyah Jean – 29,99 TL  – Defacto, %3 bonus

Emporio Armani Saat  – 1210,00 TL  – SaatveSaat, %3 bonus

Siyah Bot – 209,00 TL – Divarese, %3,25 bonus

 

5. Yaza Veda Kombini

Ülkemizin muhteşem turkuaz koylarının özlemini giderebilesin diye sana yazı hatırlatan turkuaz bir kombin oluşturduk. Sen de yaza henüz veda etmeye hazır olmayanlardansan bu kombini yeşil bir sandalet ve çiçekli bir sırt çantası ile tamamlayabilir, okula yazı taşıyabilirsin.

Haki Crop Top  – 34,00 USD  –  Urban Outfitter, %5 bonus

Kot Pantolon Etek – 109,90 TL  – Modanisa, %5,75 bonus

Çiçekli Sırt Çantası – 39,99 TL  – Koton, %2,5 bonus

Haki Sandalet – 89,90 TL – Deichmann, %4 bonus

 

6. Spor Kombin

Akşam özel bir etkinliğim yok, bugün sadece rahat olmak, dersten derse koştururken yorulmamak istiyorum diyorsan sen de spor kombinimizi deneyebilirsin. Sen de rahat v yaka bir tshirtle, en sevdiğin jeanini ve spor ayakkabını kombinleyebilirsin.

Gri Polo Tişört  – 209,00 TL  –  Lacoste, %2,8 bonus

Jean – 59,95 TL  – LCWaikiki, %2 bonus

Adidas Sneakers  – 101,35 EUR  – Asos, %3,5 bonus

Siyah Cüzdan – 6,99 USD – AliExpress, %4 bonus

Mutlu Alışverişler | Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI