Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Haftanın Mağazası Tchibo’dan Alabileceğin 6 Yaz Ürünü

5 – 7 Temmuz tarihleri arasında yapacağın tüm Tchibo alışverişlerinde Haftanın Mağazası Kampanyası ile %5 bonus alabilirsin. Ana sayfadan ve mağaza arama butonundan kolayca Tchibo mağazasına geçerek ve giriş yaptıktan sonra bonus al tuşuna tıklayarak alışverişlerine başlayabilirsin.

1. Tchibo Hamak – Bonus: %5

Fiyat: 149,95 TL

Özellikler: Muhafaza torbalı, her iki tarafı esnek sabitleme imkanı için açık bağcıklı, dayanıklı kumaş dokulu, kenarları süslemeli.

Şimdi Al

2. Tchibo Su Geçirmez Akıllı Telefon Kılıfı – Bonus: %5

Fiyat: 49,95 TL

Özellikler: 2 metreye kadar su geçirmez, suya, toza ve kuma karşı korur; yüzme, sörf, yelken vs. için ideal, standart akıllı telefonlar için uygun, su altı kaydı ve ekranın kolay kullanımı için şeffaf pencereli, dış kulaklık girişli.

Şimdi Al

3. Tchibo Soğutucu Sepet – Bonus: %5

Fiyat: 79,95 TL

Özellikler: Gıdaları uzun süre taze tutar, optimum izolasyon için alüminyum kaplamalı, kapak çift yönlü fermuarlı, alüminyum gövde sayesinde son derece hafif, kullanılmadığında yer kaplamadan katlanabilir.

Şimdi Al

4. Tchibo Plaj Topu Oyunu – Bonus: %5

Fiyat: 44,95 TL

Özellikler: Suda oynamak için de uygun; tuzlu suya dayanıklı, diskler frizbi olarak da kullanılabilir, 4 parça.

Şimdi Al

5. Tchibo Bikini – Bonus: %5

Fiyat: 59,95 TL

Özellikler: Lifli: Klora ve UV ışınlarına daha çok dayanıklı, hafif, formunu korur ve hızlı kurur, üst kısmının askıları ayarlanabilir.

Şimdi Al

6. Tchibo Erkek Mayo Şort – Bonus: %5

Fiyat: 59,95 TL

Özellikler: Hafiftir ve çabuk kurur, file iç slip kısmı sayesinde rahat oturur, 2 adet yan cebi ve 1 adet cırt cırtlı arka cebi bulunur.

Şimdi Al

Mutlu Alışverişler | Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?
1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI