Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Haftanın Mağazası Modacruz

1200X622-2 (6)

Her hafta senin için tercih ettiğimiz ya da tanımaya değer bir Bonusway mağazasını, mağazadan %10 bonus isteyerek öne çıkarıyoruz. Bu şekilde bir hafta boyunca, seçmiş olduğumuz mağazadan yapacağın alışverişlerden %10 gibi yüksek bir bonus kazanma şansını yakalıyorsun.  Ayrıca, o hafta bu mağazamızdan alışveriş yapan şanslı 5 üyemize 20 TL hediye ediyoruz.

Bu haftanın %10 bonuslu mağazası Modacruz.com. Ana sayfadan ve mağaza arama butonundan kolayca Modacruz mağazasına geçerek ve giriş yaptıktan sonra bonus al tuşuna tıklayarak alışverişlerinize başlayabilirsin.

Modacruz hakkında bir kaç ilginç bilgi:

  1. Kullanıcıların 2. el ürün sattıkları bir online alışveriş platformu
  2. Geniş ürün skalası ve ünlü markaları barındırır
  3. Ünlülere ait 2. el ürünleri burada bulabilsin

Modacruz platformu gözde mağazalarımız arasında. Ürünlerin tekrar değerlendirilmesi, kullanıcılar arasında kolayca ticaret yapılabilmesi mağazayı özgün mağazalar arasına sokuyor. Yalnız, kişiler arasında olan bu ticaret sonrasında satın alımlarda aksaklılar olması olağan. O nedenle bu süreçte  dikkatli olmalı, gerektiğinde mağazadan yardım almayı unutmamalısın.

Modacruz`da bulabileceğin bazı markalar:

1. Yves Saint Laurent

Screen Shot 2016-06-20 at 14.44.52

2. Micheal Kors

michaelkors

3. Zara

zara

4. Guess

guess

5. Burberry

burbery1

6. Mango

mango2

7. Birkenstock

birken

8. Nike

nike

9. Adidas

adidas

10.  Longchamp

long

Eğer haftanın mağazası olmasını istediğin bir mağaza varsa yorum olarak ekleyebilirsin. Bonusway ile keyifli bir alışveriş yapman dileğiyle!

 

 

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI