Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Haftanın Mağazası Koton

Koton_Ole_33335

Her hafta senin için tercih ettiğimiz ya da tanımaya değer bir Bonusway mağazasını, mağazadan %10 bonus isteyerek öne çıkarıyoruz. Bu şekilde bir hafta boyunca, seçmiş olduğumuz mağazadan yapacağın alışverişlerden %10 gibi yüksek bir bonus kazanma şansını yakalıyorsun.  Ayrıca, o hafta bu mağazamızdan alışveriş yapan şanslı 5 üyemize 20 TL hediye ediyoruz.

Bu haftanın %10 bonuslu mağazası Koton. Ana sayfadan ve mağaza arama butonundan kolayca Koton mağazasına geçerek ve giriş yaptıktan sonra bonus al tuşuna tıklayarak alışverişlerine başlayabilirsin.

‘Türk Alışverişcilerinin En Çok Güvendiği Kadın Markası’ seçilen Koton, sezon trendlerini özgün tasarımlarla buluşturuyor. Her zevke hitap eden geniş ürün yelpazesiyle hem kendine özel gece kıyafeti alabilirsin, hem arkadaşlarınla buluştuğunda yeni elbisenle dikkat çekebilirsin, hem de çocuklarını rengarenk giydirebilirsin.

Victoria Secret’ın baş tasarımcısı Isham Sardouk’u da 2015’te ekibine katan Koton, ayrıca alışveriş severlerine birbirinden farklı kampanyalar da sunuyor. Örneğin, 100 TL ve üzeri alışverişlerinde kargo ücreti ödemene gerek yok. Ayrıca kredi kartlarına çeşitli kampanyalar da mevcut. Bu kampanyalardan haberdar olmak istiyorsan Koton’un websitesini ziyaret edebilirsin.

Bonusway olarak bizden size bir ipucu: Koton’un %60’a varan sezon sonu indirimlerini kaçırma. Hem Kadın hem Erkek kategorilerinde birbirinden güzel tşörtler, şortlar seni bekliyor.

Koton’da bulabileceğin birbirinden güzel ürünlerden birkaçını senin için sıraladık:

1. Koton – Kadın

KOTON-04-150

 

2. Koton – Erkek

ghty

3. Koton – Ole

Koton_Ole_33485

4. Koton – Çocuk

Koton_Kids_0978

5. Koton – Partywear

Koton_Party_SS16_5450

Henüz Bonusway’li değil misin?

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI