Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Haftanın Mağazası: %10 Bonus ile Zizigo

Markafoni Grubu’nun bünyesinde bulundurduğu, Türkiye’nin en sevilen online sitelerinden olan Zizigo artık mağazalarımız arasında. Bizler de Artıway olarak platformumuza kattığımız Zizigo’ya görkemli bir hoşgeldin demek için 6-8 Nisan tarihleri arasında bonus oranını %10’a yükselttik. Sen de spor ürünlerinden, aksesuara kadar birçok ürünü Haftanın Mağazası Kampanyası ile 6-8 Nisan tarihleri arasında %10 bonus ile alabilirsin. %10 bonus almak için şimdi Artıway üzerinden Zizigo’ya geçmen yeterli. Mağazaya göz atmak için buraya tıklayabilirsin.

Zizigo‘da Hangi Ürünleri Bulabilirsin?
Zizigo, online ayakkabı mağazası olarak kurulmuş olsa da ayakkabıdan, aksesuara, kitaptan, çocuk ürünlerine kadar birçok ürünü uygun fırsatlarla bulabilirsin. Zizigo Nine West, Nike, Koton, Mango, Fossil gibi birçok ünlü markanın fırsatlarını da tek bir platformda sana sunuyor. Zizigo’nun, online alışveriş severlerin en çok tercih ettikleri markalardan biri olan Markafoni Grubu bünyesinde bulunması da alışverişini güvenli ve keyifli kılıyor. Ayrıca senin için seçtiğimiz birbirinden güzel 8 markayı de Zizigo‘da bulabilirsin.

1. Hummel – Bonus: %10

Kalitesi ve rahatlığı ile vazgeçilmez markalardan Hummel’ın yeni sezon ürünlerini Zizigo’da bulabilirsin.
Şimdi Al

2. Koton- Bonus: %10

Fahriye Evcen imzalı sezon trendi beyaz jeanleri ve daha fazla yeni sezon Koton ürününü Zizigo’da bulabilirsin.
Şimdi Al

3. Nine West – Bonus: %10

Hem kalitesi, hem birbirinden şık ürünleriyle iş kadınlarının vazgeçilmez markalarından Nine West’in kış sezonu ürünlerini Zizigo’da bulabilirsin.
Şimdi Al

4. L’oreal Paris – Bonus: %10

Ekranların sevilen oyuncusu Hande Erçel’in de yüzü olduğu L’oreal Paris ürünlerini en güzel fırsatlarla Zizigo’da bulabilirsin.
Şimdi Al

5. Nike – Bonus: %10

Dünyanın en çok giyilen ve sevilen rahat ve spor ayakkabıda üstün Nike ürünlerini %65’e varan indirimler ile Zizigo’da bulabilirsin.
Şimdi Al

6. Fossil – Bonus: %10

Hem erkek, hem de kadınlara özgü birbirinden şık saatleri bulabileceğin Fossil, Zizigo’da en güzel fırsatlar ile karşında.
Şimdi Al

7. Lacoste – Bonus: %10

Sportif şıklıkta her zaman önde olan Lacoste’un ayakkabılarını %65’e varan indirimlerle Zizigo’da bulabilirsin.
Şimdi Al

8. İndigo Yayınları – Bonus: %10

Birçok yayıyın kitaplarını en güzel fırsatlar ile Zizigo’da bulabilirsin.
Şimdi Al

Henüz Artıway’li değil misin?

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI