Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Grup Rezervasyonlarından veya Toplu Alışverişlerinden Yüksek Nakit Para İadesi Kazan

Booking.com, Hotels.com, Hotelscombined ve birçok seyahat konaklama ve uçak bile alışverişlerinde %10’a yakın nakit para iadesi kazanabilirsin. Özellikle grup rezervasyonlarında nakit para iadeleri binlerce liranın üzerinde olabiliyor. Ayrıca sık sık toplu alışveriş yapıyorsan yüksek miktarlarda bonus kazanabileceğin AliExpress, Teknosa ve bunun gibi yüzlerce mağaza var.

Bunun dışında Artıway’i takip ederek özel indirimler, fırsatlar ve kaçırılmayacak kampanyalardan haberdar olarak rezervasyonlarından daha da kazançlı çıkabilirsin.

Nasıl Mı?

Tek yapman gereken şey Booking.com, Hotels.com, Aliexpress veya dilediğin herhangi bir mağazaya alışveriş  yapmadan önce Artıway üzerinden tıklayarak siteye geçmek ve normal olarak alışveriş veya rezervasyonunu tamamlamak.

Alışverişlerini tamamladığında, para iadelerinin hesabına eklendiğini göreceksin. Daha sonra bu para iadelerini nakit olarak banka hesabına çekebilirsin.

Özellikle grup rezervasyonlarında nakip para iadeleri miktarları yüksek boyutlarda olabilmekte.

Ayrıca eğer Artıway üzerinden tıklamayı unutuyorsan, Artıway tarayıcı eklentisini kurarak nakit para iadesi kazanacağın mağazaları gezerken haberdar olabilirsin. Eğer rezervasyonlarını mobil cihazlar üzerinden gerçekleştirmeyi tercih ediyorsan Artıway mobil uygulamaya göz atmanı öneririz.

 

Hala Artıway’e üye değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI