Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

En Çok Tercih Edilen 10 Muhteşem Plaj

31 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında yapacağın tüm Hotelscom alışverişlerinde Haftanın Mağazası Kampanyası ile %4 bonus alabilirsin. Ana sayfadan ve mağaza arama butonundan kolayca Hotelscom mağazasına geçerek ve giriş yaptıktan sonra bonus al tuşuna tıklayarak alışverişlerine başlayabilirsin.

Ayrıca bu sezonun en çok tercih edilen 10 muhteşem plajını da senin için senin için sıraladık.

1. Pampelonne Plajı, Côte d’Azur, Nice, Fransa – Bonus: %4

Fransız Riviera’nın St.Tropez’de bulunan ve ünlülerin uğrak yeri Pampelonne Plajı’nın eşsiz doğası ve deniziyle kendini şımartabilirsin.

Göz At

2. Zakynthos Adası, Yunanistan – Bonus: %4

Deniz kamplumbağalarından foklara kadar birçok deniz canlısının da evi olan, Yunanistan’ın Zakynthos Adası özellikle son yılların cennet olarak adlandırılan plajlarla da oldukça ilgi çeken bu destinasyonu, bu seneki planların arasına koymaya ne dersin?

Göz At

3. Pembe Kum Sahili, Liman Adası, Bahamalar – Bonus: %4

Mercan parçaları ve foraminifera adı verilen deniz canlılarının kalıntıları ile pembe görünümü alan Bahamalar’ın en çok dikkat çeken plajı Pembe Kum Sahili’nden ayrılmak istemeyeceksin.

Göz At

4. Varadero Plajı, Matanzas, Küba – Bonus: %4 

Küba’nın Varadero Plajı tam anlamıyla bir tropik cennet. Beyaz kumlarında sabah yürüyüşlerine çıkabilir, muhteşem denizinde serinleyebilir, gizli mağaralar ve bitkilerle dolu tropik doğasını keşfedebilirsin.

Göz At

5. Sunrise Plajı, Koh Lipe, Tayland – Bonus: %4 

Tayland’ın son yıllarda Türkiye’den en çok tercih edilen destinasyonlar arasında olduğunu biliyoruz. Tatil planların arasında Tayland planın varsa şimdiden cennet plaj Sunrise’daki otellerden yerini ayırtabilirsin.

Göz At

6. Anse Source D’Argent Plajı, La Digue Adası, Seyşeller – Bonus: %4

Dünyanın en güzel plajları arasında gösterilen Anse Source D’Argent Plajı’na geldiğiniz andan itibaren büyüleneceksin. Eşsiz doğası ve deniziyle muhteşem bir tatil seni bekliyor.

Göz At

7. Whitehaven Plajı, Queensland, Avustralya – Bonus: %4

Avustralya denilince aklımıza vahşi doğa gelse de bembeyaz kumsallarla dolu cennet gibi plajları da mevcut. Adı üstüne Beyaz Cennet olarak adlandırılan Whitehaven’da unutulmaz bir tatil geçirebilirsin.

Göz At

8. Palmiye Plajı, Maldivler – Bonus: %4

Son yılların balayı trendi Maldivler’e ister eşinle, partnerinle, ister arkadaşlarınla git, aynı tadı alacağına eminiz. Tropikal cennetlerden biri olan Plamiye Plajı’nda bungalowlarda kalabilir, palmiye ağaçlarının altında adanın keyfini çıkarabilirsin.

Göz At

9. La Malvarrosa Plajı, Valensiya, İspanya – Bonus: %4

İspanya’nın en çok tercih edilen tatil ülkesi olduğu su götürmez bir gerçek. Birbirinden güzel plajların bulunduğu İspanya’dan bizler de bir öneri sunalım istedik. Valensiya’da bulunan  La Malvarrosa Plajı’nda keyifli bir tatil geçirebilirsin.

Göz At

10. Favorimiz: Ölüdeniz, Fethiye, Türkiye – Bonus: %4

En güzel plajları sıralarken güzel ülkemiz, Türkiye’mizden de bir öneride bulunmasak olmazdı. Akdeniz ve Ege Kıyılarında bulunan yüzlerce plajdan en çok tercih edilen Ölüdeniz yeşilin, sarının ve mavinin farklı tonlarıyla göz kamaştırıyor. Üstelik yamaç paraşütüne ilgisi olanların da tepeden unutulmaz kareler yakalayabileceği bu bölgede en güzel tatil anılarını biriktirebilirsin.

Göz At

Mutlu alışverişler dileriz.

Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?
1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI