Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Babalar Günü Özel: En Tanınan Babalar

babalar aslan_CROPPED

‘Seni ne kadar çok seversem
o kadar
çok olsun ömründen geçen yıllar…’

-Nazım Hikmet Ran

Nazım Hikmet gibi bir şair olmadıkça babalarımızı ne kadar sevdiğimizi anlarmaya kelimeler yetmez ama bu ünlü babalara bir göz atalım.

David Beckham

david beckham

Ünlü emekli İngiliz futbolcu David Bechkam, eskiden Spice Girls grubunun bir parçası olan Victoria Bechkam ile evli. Birlike 3 oğlan ve 1 kızınları var. Çocukların spora mı yoksa müziğe mi daha ilgili olduğunu merak ediyoruz.

Cem Yılmaz

cem yılmaz

Ünlü komedyen, oyuncu, senarist ve yönetmen Cem Yılmaz da bir baba. Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal 3 yaşında. Bakalım Kemal’i gelecekte neler bekliyor. Belki babası gibi komedyen veya oyuncu olur!

Brad Pitt

Angelina-Jolie-and-Brad-Pitt-kids

2005 yılında eşi Angelina Jolie’nin evlat edindiği 2 çocuğu evlat edinmesiyle Brad Pitt’in babalık macerası başladı. 6 çocuğundan 3’ü evlatlık olan Brangelina çifti aktörlüklerinin dışında yaptıkları iyi işlerle hep gündemdeler.

Mehmet Aslantuğ

mehmet

Kendisi geniş bir ailenin 5’inci çocuğu olan Mehmet Aslantuğ’un bir oğlu var. Aktör, film yönetmeni, yapımcı ve senaryo yazarı Mehmet Aslantuğ’un oğlu Can 2015 yılında liseden mezun oldu.

Stephen Hawking

stephen

Stephen Hawking yaşadığımız dünyayı açıklamaya yardımcı olan birçok teoriye imza attı. Fizik konusunda yaşayan bir dahi olarak kabul edilen Professör Hawking’in 2 oğlu bir kızı var. Eğer Stephen Hawking ile ilgileniyorsanız 2014 yılında çıkan Oscar’lı film Theory of Everything’e bir göz atmanızı öneririz.

 

Fatih Terim

fatih terim

Euro 2016’da Türkiye A Milli Takımı’na teknik direktörlük yapan UEFA kupası Fatih Terim iki kız babası. Buse Terim New York Fashion Institute of Technology’de Moda Pazarlama ve Yöneticiliği bölümünü bitirdi.

Mark Zuckerberg

zuckerberg

Mark Zuckerberg, çok sevidğimiz Facebook’un kurucusu ve CEO’su. Milyar dolarlık iş adamının Maxima adında bir kızı var. Mark ve Eşinin kızlarına yazdığı duygulandırıcı mektubu Facebook’ta bulabilirsiniz.

Cüneyt Arkın

cüneyt

En çok malkaçoğlu karakteriyle tanınan Cüneyt Arkın da bir baba. 3 çocuk babası olan ünlü oyuncu Cüneyt Arkın’ın oğlu Murat Arkın da kendisi gibi başarılı bir oyuncu.

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI