Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Dünya Kadınlar Günü’ne Özel: Soruyu Bil, 200 TL Bonus Kazanma Şansını Yakala

Sevgili Üyemiz,

Bahar aylarının ilkine girmemizin sevinciyle sizlerin de online alışverişlerini daha eğlenceli kılmayı sağlamak için Mart ayı boyunca her hafta bir sürpriz ile karşınızda olacağımıza söz vermiştik. Bizim için çok değerli bir gün olan Dünya Kadınlar Günü’nde tüm üyelerimize tatlı bir sürpriz yapmak istedik.

Sen de Dünya Kadınlar Günü’nün sende çağrıştırdığı imgeyi 8 Mart-12 Mart tarihleri arasında Instagram hesabında #artiwaykadin hashtagi ile paylaşacağın bir fotoğraf ile dile getirebilirsin. Paylaştığın fotoğrafın altına ise Markafoni ile ilgili sormuş olduğumuzun cevabını yazarak 200 TL bonus kazanma şansını yakalayabilirsin. Yarışmaya aşağıdaki katılım şartlarımıza göz atarak hemen katılabilirsin.

Ayrıca 8 – 12 Mart arası yapacağın tüm Markafoni alışverişlerinden tam %10 bonus kazanıyor olacaksın.

Sorumuz:
Kıyafetten, aksesuara, kozmetik ve bakım ürünlerinden, ev ve yaşam trenlerine kadar birçok ürünü en güzel indirimlerle bulabileceğin, Türkiye’nin en sevilen markalarından Markafoni’nin kuruluş yılı nedir?

Yarışmaya Katılım Şartları:
1. Kampanya 12.03.2017 saat 23:59’a kadar geçerlidir
2. Hediye bonus soruyu doğru bilen kişiler arasında çekiliş ile seçilecek 1 kişiye verilecektir.
3. Dünya Kadınlar Günü senin için ne ifade ediyor ise fotoğrafını #artıwaykadın olarak cevabın ile birlikte paylaş.
4. Instagram hesabımızı beğen (@artiwaytr)
5. Yarışma kazananları tarayıcı uzantımızı kullanan üyelerimiz arasından belirlenecektir.

Yarışma Sonuçları

Geçtiğimiz hafta, bizim için çok değerli bir gün olan Dünya Kadınlar Günü için gerçekleştirdiğimiz yarışmaya katılan tüm herkese paylaştıkları güzel fotoğraflar ve mesajlar için Artıway Ekibi olarak çok teşekkür ediyoruz. Bu güzel paylaşımların bir örneğini de e-mailimize koyarak mutluluğumuzu seninle de paylaşmak istedik.

Sorumuzun doğru cevabı ile Dünya Kadınlar Günü’ne özel fotoğraf paylaşarak, #artıwaykadın hashtagini kullanan ve çekiliş ile belirlediğimiz kazanan takipçimiz Hülya’yı tebrik ediyoruz. 200 TL bonusunuz hesabınıza yansıtılmış olup, müşteri hizmetlerimiz tarafından Artıway email adresinize bilgilendirme maili gönderilmiştir.

Mart ayı boyunca her hafta bir sürpriz ile karşında olacağız. Hediye bonus fırsatlarımız ve diğer sürprizlerimiz için bizi takip etmeye devam edebilirsin. Ayrıca, platformumuza eklediğimiz yepyeni mağazalara göz atarak sen de haftaya muhteşem bir başlangıç yapabilir, yüzlerce bonus kazanmaya hemen başlayabilirsin. Şimdi buraya tıkla, alışverişine başla.

Göksu | Artıway

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI