Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Çin Mağazalarından Alabileceğin 6 Ürün ⭐️

Çin mağazalarında ürün çeşitliliği çok fazla ve herkese yönelik ürünler mevcut. Mağazaların birçoğu ücretsiz kargo sağlıyor. Bizler de Artıway ekibi olarak, ilgini çekeceğini düşündüğümüz 6 ürünü senin için sıraladık. Sen de şimdi Artıway’den dilediğin mağazaya geçerek ve alışverişini tamamlayarak veya Uzantımızdaki Bonus Al seçeneğine tıklayarak bonus alabilirsin. AliExpressBanggoodDealExtreme gibi birçok popüler mağazayı bir arada bulabileceğin bu kategoriye göz atmak içinse aşağıdaki linkimize tıklayabilirsin.

Çin Mağazalarına Göz At >>

DealExtreme – Ultra İnce Telefon Kılıfı – Bonus % 1,92

iPhone 7’ye sahipsen ultra ince parlak telefon koruyucuları ile telefonunu darbelerden koruyabilirsin. Üstelik DealExtreme %1,92 bonus ile.

Bonus Al

AliExpress – Ultra İnce Power Bank – Bonus  % 4,00

Ultra ince power bank ile hiç şarjın bitmesin Hem Android ve hem iOS kullanıcıları için uygun olan bu power bank’i AliExpress’ten %4 bonus ile alabilirsin.

Bonus Al

Banggood – Anti-Sis – Bonus  % 3,50

Kış sezonuna anti-sis ayna filmleri ile hazırlanabilirsin. Banggood’dan alabileceğin bu koruyucu ile %3,5 bonus kazanıyor olacaksın.

Bonus Al

AliExpress – 3D Ay Lamba – Bonus  % 4,00

AliExpress’ten alacağın şarj edilebilir 3D Ay lamba ile evine hoş bir hava katmak istemez misin? Renk değiştirebilen özelliği ile bu lambayı çok seveceksin.

Bonus Al

LightInTheBox – Rengarenk Beauty Blenderlar – Bonus  % 5,00

Bu sezonun vazgeçilmez makyaj malzemelerinden beauty blenderları uygun fiyata LightInTheBox’da bulabilirsin. Üstelik alışverişinden %5 bonus kazanabilirsin.

Bonus Al

MiniInTheBox – İki Girişli Kulaklık – Bonus  % 4,00

Sevdiklerinle ses kalitesinden ödün vermeden müziğini paylaşabilirsin. Miniinthebox’tan alabileceğin ikili kulaklık girişi ile %4 bonus kazanabilirsin.

Bonus Al

Mutlu Alışverişler | Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI