Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Burcuna Göre Tatil Destinasyonu Seçimi ☀️

Bazen haritada bir yer belirleyip plansız, akışına bırakarak çıkarsın yola, bazen de aylar öncesinden günlerce planını yaparak. Nasıl başlarsa başlasın, tatilini güzel geçirmektir önemli olan. Bizler de Artıway Ekibi olarak en keyifli tatil anılarını biriktirmen için birçok seyahat mağazasını senin için bir araya getiriyoruz. Platformumuzda Bookingcom, Hotelscom gibi konaklama mağazalarını bulabileceğin gibi AtlasGlobal’dan Emirates’e kadar birçok uçuş firmasını da görebilirsin. En keyifli tatili geçirmen için sana bir önerimiz daha var: Burcuna göre tatil destinasyonu seçimi. Sen de burcuna en uygun tatil destinasyonuna göz atarak, tatilini nerede geçirmek istediğine karar verebilir ve %4 bonuslu Bookingcom ’dan yerini ayırtabilirsin.

Koç

Dubai – Bonus: %4

Enerjik ve bağımsız hareket etmeyi seven Koçlar için macera dolu bir tatil, unutulmaz olabilir. Sen de ekstrem sporları seviyorsan Dubai’de wingsuit flying ile Palmiye Adası’nın muhteşem görüntüsünün tadını çıkarabilirsin.

Göz At

Boğa

Yunan Adaları – Bonus: %4

Konfora düşkün Boğalar için keyif veren tatiller vazgeçilmezdir. Acele etmeden, keyfini çıkara çıkara geçirilen bir tatilden Boğalar keyif alır. Bu nedenle hem doğanın, hem deniz, kum, güneş üçlemesinin birleştiği Yunan Adaları tatili Boğaların en mutlu olduğu tatillerden biri olabilir.

Göz At

İkizler

Malta – Bonus: %4

Farklı yerleri keşfetmeyi, farklı kültürler ve insanlar tanımayı seven İkizler için Londra gibi metropolitan şehirler cazip gelebilir. Kalabalık destinasyonları deniz ve güneş ile birleştirmek isteyenler için Malta’da çok keyifli bir tatil geçirebilirsin.

Göz At

Yengeç

İzlanda – Bonus: %4

Çoğu su burcu gibi Yengeç burçları da deniz kenarında huzur buluyor. Sevdikleriyle birlikte turistik destinasyonların kalabalığından uzak doğa içindeki yerler tam da Yengeç’e göre. Bu yaz hem doğası, hem huzuruyla büyüleyen İzlanda Yengeçler için mükemmel bir tatil olabilir. Yazları gece yarısına doğru güneşin henüz batmadığını belirtmeden geçmeyelim.

Göz At

Aslan

İbiza – Bonus: %4

Her daim dikkatleri üzerine çekmeyi seven Aslanlar için en kalabalık yerler, en popüler mekanlar tercih sebebidir. Eğlence dünyası ile ünlü İbiza, yaz tatili için en uygun destinasyonlardan biri olabilir.

Göz At

Başak

Paris – Bonus: %4

Titizlikleriyle ünlü Başak burçları tatillerini çok önceden her detayıyla planlamayı severler. Sistematik planlanmış bir tatil, ince düşünülmüş detaylar için Paris Başaklar için uygun bir destinasyon olabilir.

Göz At

Terazi

İsviçre – Bonus: %4

Romantik, sakin ve etkileyici yerleri seven Teraziler için denge en önemli unsurlardandır. İsviçre Alpleri’nde tüm bu özelliklerin dengede olduğu otellere en huzurlu tatili geçirebilirsin.

Göz At

Akrep

Fas – Bonus: %4

Merak uyandırıcı ve gizemli mekanlara bayılan Akrepler için karış karış keşfedebilecekleri bir destinasyon en keyifli tatilleri olacaktır. Rengarenk evlerle dolu, her köşede bir tarihin saklı olduğu Fas’ta unutulmaz bir tatil geçirebilirsin.

Göz At

Yay

Avustralya – Bonus: %4

İsmi ile uygun şekilde Yay burçları yeni yerler keşfetmeyi her zaman ön planda tutar. Yeni yerleri görmek için dünyanın diğer ucuna bile gitmeye üşenmeyen Yaylar, geniş toprakları ve farklı kültürü ile ünlü Avustralya’da unutulmaz bir tatil geçirebilir.

Göz At

Oğlak

Kanada – Bonus: %4

Aileyle eğlencenin birleştiği tatiller Oğlak için unutulmaz tatiller olabilir. Sevdikleriyle beraber olmayı, aynı zamanda huzurlu bir tatil geçirmeyi hayal eden Oğlaklar aynı zamanda tedbirli olmayı sevdikleri için güvenli olduğunu düşündükleri ülkeleri tercih ederler. Kanada’nın doğası, huzuru Oğlaklar için keyifli bir tatil seçeneği olabilir.

Göz At

Kova

Maldivler – Bonus: %4

Bağımsızlık, özgürlük gibi kavramları benimseyen Kovalar aynı zamanda rahatlarına da düşkündürler. Bembeyaz kumları, palmiye ağaçları, ve bungalovları ile ünlü Maldivler Kovalar için keyifli bir tatil tercihi olabilir.

Göz At

Tüm Burçlar

Türkiye – Bonus: %4

Tüm burçların birbirinden farklı özellikleri olsa da cennet koyların, sapsarı kumların, berrak suların bulunduğu Türkiye çoğumuz için en çok tercih edilen destinasyonlardan. Sevdiklerimizle birlikteyken, doğanın, yazın ve denizin keyfini çıkarmak için Marmaris’ten Bodrum’a, Kaş’tan Çeşme’ye kadar birçok tatil bölgesini tercih edebilirsin.

Göz At

Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?
1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI