Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Bonusway Gamer Rehberi

Bonusway her zaman en iyi fırsatları avlayan ve en ucuz oyun ve oyuncu aksesuarlarını kaçırmayan gözleri keskin nişancı gibi gören oyuncular için bir mutluluk kaynağı. Bir oyuncunun ihtiyacı olabilecek her türlü konsol, aksesuar, oyun ve hatta sıfırdan oyun bilgisayarı toplamak için gereken herşeyi Bonusway’deki mağazalardan bulabilirsin. Bizce oyun satın alırken bonus kazanmak kadar zevkli birşey olamaz. İlgini çekebilecek mağaza ve ürünleri senin için seçip sıraladık.

Kinguin

PC oyuncuları arasında çok popüler bir seçenek olan Kinguin sitesinde oyun ve oyun içeriklerini hem alıp hem satabilirsin. Popüler oyunların tümünü ve aynı zamanda oyunlardaki kozmetik içerikleri (Örneğin CS:GO skinleri ve silahlarını) birçok satıcıdan en uygun fiyatlara bulacaksın. Kinguin Bonusway’den gelerek üye olanlara alışverişlerde %2,5 ve hali hazırda üye olanlara da %1,5 oranında bonus veriyor. Örneğin 40,77 Euro’ya bulabileceğin Overwatch’ı satın aldığında 0,12 Euro değerinde bonus kazanırsın.

Screen Shot 2016-07-29 at 10.39.15

Screen Shot 2016-07-29 at 10.40.04

Zavvi

Zavvi sitesinde PC ve bütün konsollar için oyun ve konsolların kendilerini bulabilirsin. Aynı zamanda haftalık fırsatlar ile çok düşük fiyatlara oyunlar bulacaksın. Elektronik, oyunlar ve çizgi romanlardan hoşlananlar için harika bir site.

Screen Shot 2016-07-29 at 10.58.22

Zavvi’de The Big Bang Theory’den fırlamış gibi duran ürünler gözüne çarpabilir. Mesela Batman’den hoşlanan birine bu T-Shirt’ü hediye edebilirsin. Ayrıca tanınan oyun, çizgi roman ve televizyon karakterlerinin maket, oyuncak ve hediyelik eşyalarına göz atmanı öneririz.

Screen Shot 2016-07-29 at 10.56.42

GamersGate

GamersGate’in normalde oyun satan  sitelere kıyasla bir farkı bulunmakta. 6000’in üzerinde oyunla çok geniş bir arşive sahip olan bu sitede PC ve Mac için olan oyunlar için bir client indirmek gerekmiyor. Yani Steam, Origin veya BattleNet gibi uygulamalarda hesabın olması veya indirip kurman gerekmiyor. İndirdiğin oyun dosyasını kolaylıkla bilgisayarına kurabiliyorsun. Aynı zamanda özlediğiniz çocukluğunuzun oyunlarını GamersGate’de bulabilirsin. Blue Coin sadakat programı ile de birçok oyunu bedavaya getiebilirsin.

Screen Shot 2016-07-29 at 11.26.46

Oyun Aksesuarları

Bir oyuncunun en ihtiyacı olan şeylerden biri oyun aksesuarlarıdır. PC oyuncuları için kaliteli mekanik bir oyuncu klavyesi ve mouse’u, konsol oyuncuları için de ilk bir ayda bozulması garanti olan kutudan çıkan controller’ı değiştirmek için kaliteli bir yedek. AliExpress‘te ucuzundan kalitelisine aradığın tüm aksesuarları toptan fiyatına bulabilirsin. Biz bu oyuncu mouse’unu beğendik:

Bilgisayar Toplama ve Konsollar

Harika bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorsan Bonusway’deki indirimlerden mutlaka faydalanmalısın. MediaMarkt ve Teknosa gibi mağazalar bunun için ideal. MediaMarkt’dan bir Radeon POWERCOLOR R7 250X ekran kartı bilgisayarını uçuracaktır.

ekran kartı

Aynı zamanda konsol tercih ediyorsan, ona da Bonusway’den kolaylıkla ulaşabilirsin. %40 daha küçük olan yeni XBOX One S’de Türkiye’de şuan yalnızca MediaMarkt’da.

xboxones

XBOX One S MediaMarkt’da 1899 Lira. Bonusway üzerinden aldığında 30 Liraya yakın bonus kazanmış olur ve direk olarak bonus alma limitine ulaşırsın.
Henüz Bonusway’li değil misin?

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI