Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Bonusway’den Hemen Alabileceğin 5 Cadılar Bayramı Ürünü

halloween-news

Tüm dünyada Noel’den sonra en önemli görkemli kutlanan bayram olarak kabul edilen Cadılar Bayramı geçtiğimiz son senelerde ülkemizde de popülerliğini arttırmaya başladı. Her sene hazırlıklıkları aylar önce başlayan, kostümlü partilerin düzenlendiği, çocukların kapı kapı dolaşarak şeker toplamaya çıktığı, Cadılar Bayramı’nın öncelikle nereye dayandığını belirtmeden geçmeyelim. Tüm Azizler Günü anlamına gelen All Saints’ Eve, veya All Hallows’ Eve ismi zamanla Halloween’e dönüşmüş. Tüm dünya Cadılar Bayramı’nı Hristiyanların kutladığı bir bayram olarak bilse de, kökeni aslında 1 Kasım’ı yazın bitişi, kışın başlangıcı olarak kabul eden Keltler’in Hasat Bayramı’na dayanıyor. Keltler’in bir başka inancı ise ölülerin ruhlarının geçmişte yaşadıkları evleri ziyaret edecek olmaları ve bu nedenle korkunç kıyafetler ve hazırlıklar ile ölüleri evlerinden kaçıracak olmaları idi. Zamanla bu gelenek, bir festival haline dönüştü ve bugün dünyada en çok kutlanan bayram arasında yerini aldı.  Cadılar Bayramı hakkında daha fazla bilgi almak istersen, bu videoya göz atabilirsin.

Biz de bu sene Cadılar Bayramı kutlaması yapmak isteyenler için Bonusway’den hemen alınabilecek 5 Cadılar Bayramı ürününü sıraladık. Daha fazla öneri için Bonusway Fırsatlar sayfamızı ziyaret etmeni tavsiye ediyoruz.

1. Üçlü Cadı – HalloweenCostumes: %5 Bonus

cadi1

Halloween Costumes mağazamızdan alabileceğin bu 3’lü cadı figürü ile kendine korku evi yaratabilirsin.

2. Balkabağı Mum – AliExpress: %5,5 Bonus

cadi2

Cadılar Bayramı’nın vazgeçilmezi balkabağının içini oymadan evini aydınlatabilirsin. AliExpress’ten hemen alabileceğin bu balkabağı mumlar evine renk katacak.

3. Cadılar Bayramı Temalı Cupcake Kabı – AliExpress: %5,5 Bonus

cadi3

Birbirinden tatlı Cadılar Bayramı atıştırmalıkları hazırlamak istiyorsan, rengarenk cupcake kalıpları AliExpress’te seni bekliyor.

4. 3D Yarasa Çıkartması – Banggood: %3,5 Bonus

cadi8

Banggood’dan hemen alabileceğin 3D Yarasa Çıkartmalarını fenerlerle kombinlediğin zaman ortaya Cadılar Bayramı’na yakışır bir görüntü çıkacağından eminiz.

5. LED Şamdan – HalloweenCostumes: %5 Bonus

cadi5

Kanlı görünümlü LED aydınlatmalı şamdan sence de yeterince ürpertici görünmüyor mu? HalloweenCostumes’den alabileceğin Cadılar Bayramı dekorasyon ürünlerinde hemen %5 bonus kazanabilirsin.

Göksu | Bonusway
Henüz Bonusway’li değil misin?

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI