Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Bonusway’deki Yenilik ve Geliştirmeler

2180X1150

Bonusway’de bugün heyecanlı bir gün. Senin için sitemize birçok yeni özellik ekledik ve geliştirmeler yaptık. Başlıca geliştirmeler: kişiselleştirilmiş profil sayfası, yeni ve daha fonksiyonlu menü, arkadaş ekleme, fırsatları ve arkadaşlarının alışveriş hareketlerini takip edebileceğin bir akış, ve yeni bir mesaj sistemi. Bu gelişimleri kutlamak adına da 28-29 Haziran tarihleri arasında bütün mağazalarımızdan yapacağınız alışverişlerinizde iki gün boyunca Çifte Bonus veriyoruz. Hadi yeni eklenen özelliklere bir göz atalım:

1. Giriş Sayfası:

b1

Karşılaştığın ilk değişiliği daha siteye giriş yapmadan göreceksin. Giriş sayfasında email’den sonra şifre soran bir kutu yok?! Merak etme bunu özellikle sana kolaylık sağlamak için yaptık.

b2.2

Artık sadece emailini girdikten sonra direk olarak alışverişe devam edebilirsin. Daha sonra hesabınla ilgili bir değişik kontrol etmek, kazandığın bonuslara göz atmak veya arkadaşlarının alışveriş aktivitelerini takip etmek için şifreni kullanarak giriş yapabilirsin.

2. Kişiselleştirilmiş Profil ve Akış

b3

Kişiselleştirilmiş profilinde sana özel bir akış bulacaksın. Akış’ta Bonusway’den kazandığın bonuslar ile ilgili olan mesajları, kişiselleştirilmiş fırsatları ve arkadaşlarının alışveriş hareketlerini görebileceksin.

3. Arkadaşlar

b4.2

Artık Bonusway’de olan arkadaşlarını kolaylıkla ekleyebileceksin. Eklediğin arkadaşlarının alışveriş aktivitelerini görüp görmemesine karar vermek de senin elinde. Ama onları bulduğun güzel fırsatlardan haberdar etmek eğlenceli olmaz mıydı? Alışverişlerini arkadaşlarınla paylaşarak alışverişi daha zevkli hale getirebilirsin.

4. Yeni ve Daha Kullanışlı Menü

b5.2

Yeni menü ile mağazalar sayfasına gitmeden popüler mağazala kategorilerini, fırsatlar sayfasına gitmeden fırsat kategorilerini ve markalar sayfasına gitmeden popüler mağazaları açılan menüden görebileceksin. Yani artık alışveriş yapmak daha hızlı ve kolay.

5. Mesaj Sistemi

b6

Yeni mesaj sisteminde Bonusway’den aldığınız bonuslar ile ilgili ve arkadaşlarınızın önerdiği mağaza, fırsat, ve arkadaşlık isteklerini görebileceksiniz.

Gördüğün gibi bütün bu yenilikler senin alışveriş tecrübeni daha iyi hale getirmek için yapıldı. Sorulan ve görüşlerin için herzaman iletişim sayfasından veya iletisim@bonusway.com a mail atarak bize ulaşabilirsin.

Henüz Bonusway’li değil misin?

1078

Yorumlar (2)

YELDA DEMIRAL
29.06.2016 14:59

Merhabalar
Kayıtlı mail adresimi girdiğimde geçersiz uyarısı alıyorum. İnceler misiniz lütfen?

    Bonusway
    31.08.2016 12:14

    Merhaba Yelda Hanım,

    Bu konu hakkında sizlere en iyi hizmeti verebilmemiz için iletisim@bonusway.com ile iletişime geçerseniz yardımcı olabiliriz. Mutlu alışverişler dileriz.

Tüm Yazılar

YUKARI