Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Bir Gezginin Yanında Bulundurması Gereken 9 Şey

Göksu | Bonusway

cover

2016 Yaz Olimpiyatları, cuma günü başlıyor. 5-21 Ağustos tarihleri arasında Brezilya’nın Rio de Janeiro şehrinde gerçekleştirilecek olan olimpiyat oyunları için 28 spor dalında 206 ülkeden 10 bin 500 sporcu mücadele edecek. Türkiye’den ise 103 sporcumuz okçuluktan, eskrime birçok dalda başarılı skorlar elde etmek için kıyasıya yarışacaklar. Umut kaynaklarımız, Türkiye adına yarışacak tüm sporcularımıza başarılar diliyoruz.

Eğer sen de olimpiyatları yerinde izlemeye karar verip Rio’ya seyahat etmek için hazırlıklara başlıyorsan, bu önerilerimize kulak vermeni tavsiye ediyoruz. Çünkü güzel anılarla dolu bir seyahat, yüzünde hayatın boyunca gülümseme bırakacaktır.

1. Uçak Biletin

ucak

Bonusway yurtiçi ve yurtdışı seyahatlerinde de bonus kazandırıyor. Uçak biletlerini ayırtmak için 6 TL’ye varan bonus kazandıran ucakbileticom’u tercih edebilirsin.

2. Konaklama Bilgilerin

otel

Konaklamaların için ise tüm dünyanın kullandığı ve Bonusway üzeriden %4 bonus kazandıran Bookingcom’dan yapabilirsin.

3. Sırt Çantan

canta

Uzun yürüyüşler seyahatlerin olmazsa olmazıdır. Hem sana lazım olan tüm malzemeleri yanında taşıyabilir, hem de rahatça dolaşabilirsin. Birbirinden güzel sırt çantaları Trendyol‘da Bonusway’de %1,60 bonus oranı ile.

4. Cep Telefonun

telefon

Seyahatin sırasında hem sevdiklerin senden habersiz kalmasın hem de çektiğin birbirinden güzel fotoğrafları Instagram’ında, Snapchat’inde paylaş. Cep telefonlarında %30’a varan indirimler ile gittigidiyor seni bekliyor.

5. Spor Ayakkabın

sporayakkabi

Rahatlık bir yolculukta en önemli konu. Bütün şehirde dolaşacaksan rahat bir ayakkabıya ihtiyacın var. Birbirinden renkli, bir o kadar rahat spor ayakkabılarını Adidas‘da %2,5 bonus oranıyla kaçırma.

6. Şapkan

sapka

Eğer Rio gibi sımsıcak bir şehre gidiyorsan güneşten korunmak için şapkaya ihtiyacın var. Markafoni‘de dilediğin şapkayı seç, hem tarzını yarat hem güneşten korun, üstelik %4 bonus ile.

7. Güneş Gözlüğün

gunesgozlugu

Güneş gözlüğünün çok şık bir aksesuar olduğu tartışma götürmez. Morhipo’dan seçtiğin güneş gözlüğü ile kıyafetini tamamla.

8. En Sevdiğin Kitabın

Kitap

Copacabana sahilinde ayaklarını uzatmış, güneş ve denizin tadını çıkarırken en sevdiğin kitabı okumak çok keyifli olmaz mıydı? Kitap alışverişlerini D&R‘dan %2,5 bonus oranı ile yapabilirsin.

9. Favori Parfümün

Parfüm

Ve son olarak, her daim çekici olabilmek için favori parfümün yanında olmalı. Birbirinden güzel parfümleri Boyner‘den %8 oranı ile alabilirsin.

Henüz Bonusway’li değil misin?

1078

 

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI