Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Artıway Uygulaması Yayında

Eskiden Bonusway Fırsat Uygulaması olarak bilinen uygulamamızı sizden gelen geri bildirimleri göz önüne alarak özenle geliştirdik, sağlamlaştırdık, kolaylaştırdık, güçlendirdik ve Artıway Uygulaması olarak Google Play ve App Store’da hizmete sunduk. Artık Artıway mobil uygulamasında neredeyse Artıway internet sitesinde yapabildiğin tüm işlemleri yapabilirsin.

Artıway’den mobil üzerinden tam olarak faydalanabilmek için ne duruyorsun? Şimdi indir veya eski uygulamayı indirdiysen hemen güncelle.

Artıway Uygulamasında Ne Gibi Özellikler Var?

1.Mağaza Navigasyonu

Uygulamayı açtığında karşına ilk olarak tüm mağazalar çıkacak. Mağazaların sağ tarafında bulunan kaplere tıklayarak mağazaları favorilerine ekleyebilirsin. Favorilerine eklediğin mağazalardaki harika indirimler ve fırsatlardan seni haberdar edeceğiz. Eğer alışverişe başlamak istersen hemen mağazaya git butonuna tıklayabilir ve mağazaya geçebilirsin. Normal olarak alışverişini tamamladığında bonus kazanacaksın.

2.Kategoriler Menüsü

Mağazalara göz atmanın en kolay yolu ise kategoriler sekmesine tıklamak. Burada mağazaları detaylı olarak kategorilere ayrılmış olarak bulacaksın. Eğer bulmak istediğin spesifik bir mağaza varsa direk olarak arama sekmesine tıklayarak bu mağazayı bulabilirsin.

3.Favoriler

Favoriler sekmesinde ise en sevdiğin mağazaları görebilirsin.

4.Öneriler Menüsü

Öneriler sekmesine geldiğinde ise karşına birbirinden güzel fırsatlar ve indirimler çıkacak. İstersen yukarıdaki kısımdan kupon kodları ve bonus artışı fırsatlarına da göz atabilirsin.

Online Alışverişçiler İçin En İdeal Uygulama

Gördüğün gibi online alışveriş ile ilgili ihtiyacın olabilecek tüm özellikleri bir araya toplayan bir uygulamayı senin için geliştirdik. Üstüne üstlük alışveriş yaparken de harika yüzdeler ile bonuslar kazanacaksın. Kim bilir, belki de yakında uygulama üzerinden alışverişler için sana özel bonus oranları yaparız 😉

Hala indirmedin mi? O zaman ne duruyorsun:

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI