Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Soruyu Bil, 50 TL Bonus Kazanma Şansını Yakala

Nike ile mutluluğunu arttır diye bizler de Artıway ekibi olarak hoşuna gideceğini düşündüğümüz bir çekiliş yapmaya karar verdik. Instagram hesabımızı takip ederek, aşağıda ipuçlarını verdiğimiz Nike ayakkabısının tam ismini yorum olarak kampanya resmimizin altına yazan ve bir arkadaşını etiketleyen 3 takipçimiz 50 TL hediye bonus kazanma şansı yakaladılar.  Yarışmamız ile ilgili detayları aşağıda bulabilirsin. Sen de daha fazla hediye bonus fırsatlarımız ve diğer sürprizlerimiz için bizi takip etmeye devam edebilirsin. Hepimize mutlu haftalar olsun.

İpuçlarımız:
1. Tasarımında altın rengi bölümler mevcut
2. Geçtiğimiz hafta satışa sunuldu
3. Erkek Nike ayakkabısı
4. Ünlü bir basketbolcunun ismini içinde taşıyor

Katılım Şartları:
1. Kampanya 19.02.2017 saat 23:59’a kadar geçerlidir
2. Soruyu doğru bilen kişiler arasında çekiliş ile seçilecek 3 kişiye verilecektir.
3. Instagram hesabımızı takip et
4. Yorum olarak cevabını yaz
5. Cevabın ile birlikte bir arkadaşını etiketle

Yarışma Sonucu:

“Soruyu Bil, 50 TL Bonus Kazan” kampanyamız 19.02.2017 tarihinde sona erdi. Katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Nike, efsanevi Basketbolcu Michael Jordan’ın da ismine sahip olduğu, “Air Jordan 1 Retro High BHM” isimli, yeni erkek ayakkabısını 11 Şubat’ta satışa sundu.

Sorumuza doğru cevap veren ve çekiliş ile belirlediğimiz kazanan takipçilerimiz @enesgx , @aysimays ve @huttti ‘yi tebrik ediyor ve tüm üyelerimize mutlu alışverişler diliyoruz.

Göksu | Artıway

Henüz Artıway’li değil misin?

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI