Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Artıway’de Bir Yenilik ve Geliştirme Dalgası Daha

shutterstock_526729075

Artıway olarak her zaman üyelerimizin geri bildirimlerini göze alarak kullanıcı deneyimini geliştirmek ve güvenilirliğini arttırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu sebeple yakında gelecek olan geliştirme ve iyileştirmelerden seni önceden haberdar etmek istedik. Aşağıdaki yenilikler sadece bir başlangıç! Yakın gelecekte daha eğlenceli ve kullanışlı yenilikler ile karşında olacağız.

Peki nedir bu yenilikler?

1. Arayüzde Deneyimi Geliştiren Yenilikler

Artık Bonuslarım sayfasına geldiğinde üç tane çember ile karşılaşacaksın. Peki nedir bu çemberler? Kırmızı olan ödenebilir bonuslarını gösteriyor. Bu kırmızı çizgi ödenebilir bonusların 30 TL ödeme limitine yaklaştıkça bir grafik gibi ilerleyecek ve çemberi tamamlamaya yaklaşacak. Kırmızı çember tamamlandığında bonuslarını banka hesabına veya İninal kartına transfer edebilirsin demek. Ortadaki gri çember değerlendirmede bekleyen bonuslarını, en soldaki yeşil çember de sana transferi gerçekleştirilmiş ve ödenmiş olan bonuslarını gösteriyor. Ayrıca sağ üst köşede, isminin yazdığı kısımda değerlendirmede olan bonusların miktarını da kolaylıkla görebileceksin. Buradaki bonus miktarlarına tıkladığında bonuslarını detaylı olarak görebileceğin Bonuslarım sayfasına ulaşacaksın.

2. Ödeme Alma Kolaylığı

Ödeme alma butonu ve bu ödemeyi almadan önce doldurman gereken ödeme bilgileri eskinden farklı yerlerdeydi. Artık ödeme butonuna tıkladığın zaman ödeme seçenekleri ve bu ödeme seçeneği için doldurman gereken ödeme detayları karşına geliyor. Kısacası ödeme almayı yaklaşık 1,5 klik kısalttık ve kafa karışıklığını azalttık.

3.SMS Onayı ile Güvenliği Arttırma

Bizce eklediğimiz en önemli yenilik bu. Ödeme almak için bilgileri girdikten ve devam et dedikten sonra karşına bu şekilde bir ekran çıkacak. Telefon numaramı neden istiyorsunuz diye düşünebilirsin ancak bu senin güvenliğin için. Telefon numaranı girdikten ve doğrula butonuna tıkladıktan hemen sonra telefonuna bir SMS alacaksın. SMS doğrulama kullanan bankacılık da dahil birçok yerde olduğu gibi bu kodu gereken yere girdiğinde ödemeyi onaylamış oluyorsun. Şimdi arkana yaslanıp nakit iadelerinin hesabına gelmesini bekleyebilir ve bu ekstra kazandığın nakit ile neler alacağını planlayabilirsin. Artıway’deki fırsatlar bu konuda sana yardımcı olacaktır 🙂

Kısaca…

Bu yenilikler senin için ne ifade ediyor? Kısaca Artıway’i kullanım kolaylığını arttırdık ve estetik açıdan geliştirmeler yaptık. En önemlisi ise güvenliğin arttırmak için SMS doğrulama fonksiyonu ekledik. Bu kadar mı? diyebilirsin. Tabi ki değil! Bu geliştirmeler yalnızca başlangıç. Profilde yaptığımız bu değişiklikler nedeniyle bazı hatalarla karşılaşman mümkün. Eğer bu hataları paniğe kapılmadan bize haber verebilirsen tüm ekip olarak bu sorunu hemen çözmek için çalışacağımıza emin olabilirsin. Sürekli olarak geliştirmeler üzerinde çalışmaktayız ve bu aşamada senin geri bildirimleri de bizim için çok önemli. Soru, düşüncelerin ve karşılaştığın hatalar varsa, lütfen iletisim@artiway.com.tr adresinden bize yaz 🙂

Arda | Artıway
Henüz Artıway’li değil misin?

1078

Yorumlar (2)

Batuhan Yıldırım
19.12.2016 20:21

Bonus ödemelerimi “ininal kart”ıma ödeme aldım ancak daha kartıma gelmedi paralar… Ne zaman gelir, ne kadar sürüyor bu işlem?

    Bonusway
    27.12.2016 15:46

    Merhaba Batuhan Bey,

    Bu konu ile ilgili iletisim@artiway.com.tr ile iletişime geçerseniz, size gerekli bilgiyi vereceklerdir. Mutlu alışverişler dileriz.

Tüm Yazılar

YUKARI