Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Artıway App’e Özel: 50 TL Bonus Kazanma Şansı

Artıway App’e Özel: 50 TL Bonus Kazanma Şansı

Bahar aylarının ilkine girmemizin sevinciyle sizlerin de online alışverişlerini daha eğlenceli kılmayı sağlamak için Mart ayı boyunca her hafta bir sürpriz ile karşınızda olacağımıza söz vermiştik. Bu hafta, Android ve iOS’te sizlere sunduğumuz Artıway App’e özel sürprizlerimizle karşınızdayız.

Yenilenen Artıway App’e özel ilk sürprizimiz: Artıway App’i indiren tüm kullanıcılarımıza %10 Bonuslu AliExpress. Artıway App’i indirdiğin takdirde, 23 Mart saat 23.59’a kadarki tüm AliExpress alışverişlerinde sen de %10 bonus kazanabileceksin.

Artıway App’e özel ikinci sürprizimiz: Şimdi Instagram Kampanyamıza katılarak 50 TL Hediye Bonus kazanan 3 şanslı üyemizden olabilirsin. 26 Mart 23.59’a kadar sürecek çekilişimiz, Artıway üzerinden alışveriş yapan üyelerimiz arasından seçilecektir. Her alışveriş bir çekiliş hakkı doğurur. Ne kadar çok alışveriş yaparsan, o kadar çok çekilişe katılma hakkı kazanabilirsin. Yarışmaya aşağıdaki katılım şartlarımıza göz atarak hemen katılabilirsin.


Yarışmaya Katılım Şartları:

1. Instagram hesabımızı takip et (@artiwaytr)
2. Artıway App’i İndir (AndroidiOS)
3. #artiwaykazancim hashtagi ile Artıway’deki bonus kazancının ekran görüntüsünü paylaş

Yarışma Sonuçları:

Çekilişimizde Instagram hesabımızı takip ederek, Artıway App’imizi indirerek, #artiwaykazancim ile bonus kazancınızı paylaşarak 50 TL hediye bonus kazanan Uğur, Hasan ve Hande’yi tebrik ediyoruz. 50 TL bonusunuz hesabınıza yansıtılmış olup, müşteri hizmetlerimiz tarafından Artıway email adresinize bilgilendirme maili gönderilmiştir. Belirtmek isteriz ki kazanan üyelerimiz bu tarihler arasında sitemizden alışveriş yapan üyelerimiz arasından çekiliş ile seçilmiştir.

Henüz Artıway’li değil misin?

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI