Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Anneler Günü Özel: Çiçek Sepeti ve Instagram Çekilişimiz 💐

En değerli varlıklarımız, bizleri sevgi ve şefkatle büyüten annelerimizin mutluluğuna mutluluk katmamızın tam zamanı. Biz Artıway Ekibi olarak hep birlikte mutluluk dolu bir Anneler Günü geçirmeniz için bu hafta size özel fırsatlar sunuyoruz. Sen de Anneler Günü’ne özel Çiçek Sepeti Haftanın Mağazası Kampanyası ile hem annene en güzel çiçekleri alabilir, hem de yükselttiğimiz bonus oranının keyfini çıkarabilirsin.

En harika annelere en harika hediyeleri 11-13 Mayıs tarihleri arasında Haftanın Mağazası Kampanyası ile Çiçek Sepeti‘nden %5 bonus ile alabilirsin. Ana sayfadan ve mağaza arama butonundan kolayca Çiçek Sepeti mağazasına geçerek ve giriş yaptıktan sonra bonus al tuşuna tıklayarak alışverişlerine başlayabilirsin.

Ayrıca Mutlu çarşambalar. Bu hafta en değerli varlıklarımız annelerimizin en özel gününü kutluyoruz. Biz de sizleri, bu özel günü gülümseyerek geçirmeniz için Anneler Günü Çekilişimize davet ediyoruz. Bu çekilişimizde aşağıda ipuçlarını verdiğimiz hem kariyeri, hem de ailesi ile göz dolduran ünlü bir anneyi tahmin etmeni istiyoruz. Sen de hesabımızı takip ederek, cevabını yorum olarak bu resmin altına yaz ve 3 arkadaşını etiketle 50 TL hediye bonus kazanan 3 üyemizden biri ol. Bol şanslar.

İpuçlarımız:
1. 12 yaşında “I see clouds rain is coming” isimli ilk bestesini yapmıştır.
2. Müzik dünyasındaki başarılı parçalarıyla birlikte pek çok marka ile de unutulmaz çalışmalara imza atmıştır.
3. Yalnızca müzik alanında değil, aynı zamanda kaleminin de güçlü olduğunu da kanıtlamıştır.
4. Aziz Arif adında bir oğlu bulunmaktadır.

Yarışmaya Katılım Şartları:
1. Instagram hesabımızı takip et (@artiwaytr)
2. Gönderimizi beğen.
3. Yorum olarak cevabını yaz
4. Cevabın ile birlikte 3 arkadaşını etiketle

Not: 14 Mayıs 23.59’a kadar sürecek çekilişimiz, Artıway üzerinden alışveriş yapan üyelerimiz arasından seçilecektir. Yarışmaya katılım şartlarımıza göz atarak hemen katılabilirsin.

Yarışmaya Katıl

Geçtiğimiz hafta Instagram kampanyamız, “Soruyu Bil, 50 TL Bonus Kazanma Şansını Kaçırma” çekilişimizin doğru cevabı hem ailesi, hem kariyeri ile göz dolduran Nil Karaibrahimgil’di. Instagram hesabımızı takip ederek, gönderimizi beğenen ve cevabı ile 3 arkadaşını etiketleyen tüm üyelerimize çok teşekkür ediyoruz.🌞 Çekilişimiz şartlarını yerine getirerek 50 TL hediye bonus kazanan Ceylan, Ceren ve Sibel’i tebrik ediyoruz. 50 TL bonusunuz hesabınıza yansıtılmış olup, müşteri hizmetlerimiz tarafından Artıway e-mail adresinize bilgilendirme maili gönderilmiştir. Belirtmek isteriz ki kazanan üyelerimiz bu tarihler arasında sitemizden alışveriş yapan üyelerimiz arasından çekiliş ile seçilmiştir.🌹

1. Güzel Anneme En Güzel Kekler Buketi  – Bonus: %5

Fiyat: 64,79 TL
Ürün Detayları: Kakaolu Kırmızı Gül Kek : 16 Adet, Çikolata Kaplı Tartalet Kurabiye : 21 Adet, Kırmızı Büyük Boy Kalp Kurabiye : 1 Adet

Şimdi Al

2. Tatlistan – Annelerin En Güzeli Çikolatası – Bonus: %5

Fiyat: 151,20 TL
Ürün Detayları: Harf çikolatalar.

Şimdi Al

3. Canım Annem İki Dal Beyaz Orkide  – Bonus: %5

Fiyat: 86,13 TL
Ürün Detayları: Saksı Phalanopsis Beyaz Çiftli : 1 Adet

Şimdi Al

4. Canım Annem – Bonus: %5

Fiyat: 82,59 TL
Ürün Detayları: Çikolata, 925 Ayar Gümüş Sonsuz Varlığım Annem Kolye

Şimdi Al

5. Renklerin Melodisi Çiçek Aranjmanı  – Bonus: %5

Fiyat: 70,79 TL
Ürün Detayları: Hüsnü Yusuf : 10 Adet, Beyaz Ada Karanfili : 12 Adet, Pembe Ada Karanfili : 12 Adet, Koyu Pembe Ada Karanfili : 12 Adet, Beyaz Gül : 2 Adet, Kırmızı Gül : 3 Adet

Şimdi Al

6. Annem ve Ben – Bonus: %5

Fiyat: 211,22 TL
Ürün Detayları: Boyutu 20 cm x 20 cm olan Annem ve Ben’i cam fanus içerisine, Antoryum (Flamingo) ve Irısh moss bitkilerini kullanarak minyatür ev, dekoratif taş, çit, kuru bitkiler, renkli yosun, ahşap parçaları ve çakıl taşlar.

Şimdi Al

Mutlu alışverişler dileriz.
Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?
1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI