Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Almak İçin Can Atacağın 10 Nike Ayakkabısı

 

nikehaf copy

Bu haftanın bir sürprizi de Nike’den geliyor. 6-9 Ekim tarihleri arasında yapacağın tüm Nike alışverişlerinde çifte bonus, yani %10 bonus alabilirsin. Ayrıca, bu tarihler arasında bu mağazamızdan alışveriş yapan şanslı 5 üyemize 20 TL hediye ediyoruz. Ana sayfadan ve mağaza arama butonundan kolayca Nike mağazasına geçerek ve giriş yaptıktan sonra bonus al tuşuna tıklayarak alışverişlerine başlayabilirsin.

Sportif aktivitelerin yanı sıra günlük kullanım için de özel olarak tasarlanmış modelleri ile her mevsim yaşamımızda yer alan Nike ayakkabıları kalitesi ve estetik özellikleri ile yerini sağlamlaştırmayı sürdürüyor.

İster futbol, basketbol gibi sporların, isterse günlük kullanım veya koşuların için özel tasarlanmış Nike modellerini dört mevsim ayağından çıkarmak istemeyeceksin. Rahatlığı odak noktası haline getirmenin yanına hava alabilme özelliği ile fileli dış yüzeyler yaratan Nike, yenilikçiliğin ise önde giden markalardan. Nike diğer tüm markalardan bir tık öne giderek,  Michael Jordan, Stefan Janoski gibi ünlü sporculardan esinlenerek tasarımlarını yaratıyor. Ayrıca rahatlık, dayanıklılık, esneklik ve hava alabilirlik üzerine özel çalışmalar yürütüyor.

İşte biz de Nike binlerce ürünü arasından almak için can atacağın 10 Nike ayakkabısını senin için sıraladık.

1. NIKE AIR HUARACHE PRINT – %10 Bonus

n1 copy

Nike’ın bu ürünü ultra hafif malzemelerden yapıldığı için rahatlığının yanında ayakkabılar ayağında yokmuşçasına spor yapabileceksin. Kalıplı bandı dynamic-fit özelliği sağladığından ayağı sabitleyerek destek sağladığı için de istediğin her hareketi özgürce yapabilirsin. Tasarımı ile ise tarzına tarz katacak.

2. NIKE AIRMAX 1 PREMIUM – %10 Bonus

814eb0f9f307bdd217873f141adf3e44 copy

Retro stilleri seviyorsan işte tam sana göre bir ayakkabı: Nostalji ve rahatlığın buluştuğu Nike Airmax Premium 1. Kendin de kişiselleştirebileceğin gibi senin için tasarlanmış bu ayakkabıları ayağından çıkarmak istemeyeceksin. Dayanıklılığı ile de ünlü bu spor ayakkabılarınla kick-box bile yapabilirsin.

3. NIKE AIR PRESTO – %10 Bonus

n3

Günlük yaşantının her anında kullanman için tasarlanmış ultra rahat tasarım Nike Air Presto ile sabah yogandan, akşam yürüyüşüne kadar her aktivitinde kullanabilirsin. Nefes alabilen fileden ve ayağının orta kısmında destek sunan yüzeylerden üretilen bu ayakkabı hayatının vazgeçilmezi olacak, söz veriyoruz.

4. NIKE AIR FORCE 1 LOW – %10 Bonus

n4

Nike Air özelliğine sahip olan ilk basketbol ayakkabısı Nike Air Force 1 bugün de aynı yumuşak, esnek yastıklama ile üretiliyor. Kişileştirme seçeneği de bulunan bu ayakkabı ile istediğin stil ve renkte ayakkabını yaratabilir, tarzını ön plana çıkarabilirsin.

5. NIKE SB STEJAN JANOSKI MAX – %10 Bonus

n8

Kaykayın efsane isminden esinlenerek yaratılan Nike SB Stefan Janoski Max, darbelere karşı üstün bir koruma sağlıyor. Rahatlığı ve kişiselleştirme seçeneği ile ister malzemeni deri olarak seçebilir, ister grafiğini file üzerine çiçek desenli yaratabilir, istersen seçeceğin fosforlu bağcıkların ile dikkat çekebilirsin.

6. NIKE LEATHER AIR FORCE ONE – %10 Bonus

felt-leather-air-force-1-07-mid-premium-grey-beige copy

Nike Leather Airforce 1 senin için yeniden tasarlanan bir basketbol ayakkabısı. Üst kısımlardaki deri ve kumaş darbelere karşı üstün koruma sağlarken, orta taban ve topuktaki yastıklama rahatlık hissini her an yaşamanı sağlar. Üstelik kişiselleştirme seçenekleri ile kendi tarzını hemen oluşturabileceksin.

7. NIKE MATCH CLASSIC %10 Bonus

nike-match-classic-gets-classy-new-makeover-1 copy

İşte karşında Nike’ın en klasik rahat erkek ayakkabılarından Nike Match Classic. Tenis stilinden ilham alınarak geliştirilmiş bu ayakkabılar günlük kullanım için tasarlanmış. Arkadaşlarınla buluşurken veya işe giderken hayatının her anında kullanabileceğin bu ayakkabıları, ayağından çıkarmak istemeyeceksin.

8. NIKE ROSHE TWO MIDNIGHT – %10 Bonus

nike-roshe-two-midnight-navy copy

Hafif ve esnek olan Nike Roshe Two, üç tabanlı yastıklama ile sana çok rahat bir his sunuyor. Hafifliği ve minimalliği ile tarzına elegant bir görüntü katan bu ayakkabıyı kaçırmak istemeyeceksin.

9. NIKE SB ZOOM STEFAN JANOSKI CORK  %10 Bonus

nike-sb-zoom-stefan-janoski-elite-cork copy

Kişiselleştirme ve kişiselleştirilmiş stilleriyle Nike SB Zoom Stefan Janoski gezginlere ve şehirli kaşiflere sesleniyor. Özgür ruhlu, ve asi tüm herkesin istediği tarzı yaratacağı bu ayakkabıları almak için bekleyemeyeceksin. Şişe mantarından yapılmış bir ayakkabı yaratmayı sen de istemez miydin?

10. NIKE AIR JORDAN 1 RETRO HIGH – %10 Bonus

air-jordan-1-retro-high-nouveau-midnight-navy copy

Retro stili benimseyen, nubuk ve deriyi bir araya getiren ultra sade Nike Air Jordan 1 Retro High ile sen de şık ve sade tarzınla dikkatleri üzerine çekebilirsin. Nike markasının yanında bir de Michael Jordan isim markasını taşıyan ayakkabıya sahip olmak için sen de can atmıyor musun?

Göksu| Bonusway
Henüz Bonusway’li değil misin?

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI