Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

AliExpress’ten 11.11’e Özel 11 Farklı Ürün

11.11’de AliExpress’te indirim yağmuru yaşanırken, alışveriş yapmanın tadı bir başka. Yılın en iyi kampanya ve fiyatları sizi alışveriş yapmaya teşvik ediyor. İlgini çekebileceğini düşündüğümüz 11 tane ürünü seninle de paylaşmak istedik.

1. 3D Büyütülmüş Ekran : Yolda, evde cep telefonundan film/video/maç izlemeyi sevenlerdensen bu ürüne bakmadan geçmemelisin. Tutacak kısmıyla beraber kullanabileceğin, aynı zamanda telefon ekranını büyüterek daha büyük ekranda film/video/maç izleme keyfini sana yaşatan bu ürünü kaçırma. Üstelik iPhone, Samsung, HTC, LG ve Sony ile uyumlu.


3D Büyütülmüş Ekran : 6.20$

 

2. Su Geçirmez Bluetooth Hoparlör: iPhone, Samsung ve Xiaomi ile uyumlu su geçirmez bluetooth hoparlör de bizce bu 11 ürün listesinin olmazsa olmazlarından.

 

Su Geçirmez Bluetooth Hoparlör: 7.99$

 

3. Kablosuz Panoramik Kamera Ampul: Hem evini aydınlatabileceğin, hem de iş yerinden, dışarıdan kısacası istediğin yerden 360 derece evini izlemeni sağlayan ampul sence de çok kullanışlı değil mi?

 

Kablosuz Panoramik Kamera Ampul: 55.32$

 

4. Güneş Enerjili Soğutma Sistemi: Güneş enerjisiyle arabayı soğutma fikri bizce çok güzel. Araba tutkunları, göz atmadan geçmeyin.

 

Güneş Enerjili Soğutma Sistemi: 19.88$

 

5. LED Anahtar Bulucu: Sen de anahtarını sık sık kaybedenlerden misin? Çantanın içerisinde anahtarını bulmak tam bir kâbus mu? LED’li Anahtar Bulucu o zaman tam aradığın ürün.

 

LED Anahtar Bulucu: 0.87$

 

6. Robot Bebek Monitörü: Telefonla uzaktan kontrol edebileceğin, dokunduğunda seninle konuşan, uzak mesafeden yakınlaştırarak fotoğraflar çekebilen tam ebeveyn ve bebek dostu robot bebek monitörü de bizce özellikle ebeveynler için olmazsa olmaz ürünler arasında.

 

Robot Bebek Monitörü: 137.76$

 

7. Benks Kablosuz Kulaklık Adaptörü: Telefonunun şarjı bitti, fakat hem şarj edip hem müzik dinlemeye devam edebileceğini bilmiyorsan çok şey kaçırıyorsun. Özellikle iPhone7 ve üstü modelleri kullananlar ne demek istediğimizi daha iyi anlayacaklardır. Kulaklık adaptörü ile telefonunu hem şarj edebilir, hem de müzik dinlemeye devam edebilirsin.

 

Benks Kablosuz Kulaklık Adaptörü: 10$

 

8. Paslanmaz Çelik Parmak Koruyucu: Mutfakta yemek yapmayı çok seviyorsun, fakat her seferinde küçük kazalara engel olamıyor musun? O zaman bu ürün tam sana göre. Sebze ve meyveleri dilimlerken kullanabileceğin parmak el koruyucu.

 

Paslanmaz Çelik Parmak Koruyucu: 1.22$

 

9. Eldiven LED El Feneri: Arabanla yolda kaldın, gece lastiğini tek başına değiştirmen gerekti, kablolarla tek başına uğraşıyorsun; kısacası keşke biri fener tutsa dediğin zamanlarda kullanabileceğin LED ışıklı eldiven kurtarıcın olabilir.

 

Eldiven LED El Feneri: 2.12$

 

10. Çift Yalıtımlı Kendi Kendini Karıştırabilen Kupa: Sen işini yapmaya devam ederken çayını ya da kahveni başka birinin karıştırması fikri çok güzel değil mi? Kendi kendisini karıştırabilen kupa tam da bu iş için. Böylece sen en sevdiğin diziyi izlerken içeceğin kendi kendine karışmış olacak.

 

Çift Yalıtımlı Kendi Kendini Karıştırabilen Kupa: 12.90$

 

11. Silikon Power Bank Bileklik: Hem bileklik gibi kullanabileceğin hem de her an yanında taşıyabileceğin power bank. Kulağa çok hoş gelmiyor mu? Power Bank’inizi yanınızda taşımak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

 

Silikon Power Bank Bileklik: 18.06$

 

Mutlu alışverişler dileriz.

Bahar

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI