Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

AliExpress | Yaz İndirimleri

AliExpress‘in Yaz İndirimleri için geri sayım sürerken 20 – 26 Ağustos tarihleri arasında“Ön Sipariş İndirimi” fırsatından yararlanabilirsin.

AliExpress’e Göz At >>

AliExpress Ön Sipariş İndirimi Nedir?
Yaz İndirimleri başladığında %70’e varan indirimlerden yararlanmak için şimdiden ürün siparişini verebilirsin. %10’luk bir depozito ödeyerek indirimler başladığından %60’a varan ek indirimlerden yararlanabilirsin. Xiaomi, Bluedio, Dajian gibi markaların ürünlere de bu kampanyaya dahil.

Nasıl Katılabilirim?20 – 26 Ağustos tarihleri arasında ürün fiyatının %10’luk kısmını öde ve Yaz İndirimleri başladığında %90’lık kısmını öde. Bu şekilde çifte indirimden yararlanabileceksin. Bu kampanyaya kuponlar da dahil. Kuponlarla ilgili bilgiyi ise blog yazımızda bulabilirsin.

Örnek Verebilir misiniz?
Örneğin şu anda fiyatı 50$ olan bir kulaklık almak istiyorsun. Ön sipariş indirimleri başladığında kulaklığın fiyatı 35$’a düşecek ve sen %10’luk kısmı olan 3,5$ ödediğinde
Yaz İndirimleri sırasında bu kulaklığı 31,5$ daha ödeyerek alabileceksin. Ön sipariş indirimine katılmazsan kulaklığı 43$’a alabileceksin. Ön Sipariş İndirimi ile ekstradan %30 indirim kazanmış olacaksın.

Nasıl Kupon Kazanırım?
Arkadaşlarınla birlikte 20 – 31 Ağustos tarihleri arasında 84$’a kadar kupon kazanabilirsin. Arkadaşlarınla bu kampanya sayfasını paylaştığında ve arkadaşın AliExpress’e Giriş Yaptığında/Üye olduğunda 4$ kazanacaksın. Arkadaşın AliExpress’te yeniyse promosyon dönemi boyunca maksimum 5 kupon, arkadaşın daha önce alışveriş yaptı ise maksimum 10 kupon kazanabilirsin. Daha fazla bilgiyi AliExpress’in bu sayfasında bulabilirsin.

Mutlu alışverişler,
Göksu

Henüz Artıway’li değil misin?

Şimdi Katıl

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI