Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

AliExpress’ten Alabileceğiniz 7 İlginç Ürün

2180x1150 AliExpress

AliExpress: %10 Bonus

Bu haftanın bir sürprizi de AliExpress’ten geliyor. 19-21 Ağustos tarihleri arasında yapacağın tüm AliExpress alışverişlerinde çifte bonus, yani %10 bonus alabilirsin. Ayrıca, bu tarihler arasında bu mağazamızdan alışveriş yapan şanslı 5 üyemize 20 TL hediye ediyoruz. Ana sayfadan ve mağaza arama butonundan kolayca AliExpress mağazasına geçerek ve giriş yaptıktan sonra bonus al tuşuna tıklayarak alışverişlerine başlayabilirsin.

Bir Alibaba kuruluşu olan Ali Express’te modadan elektroniğe, mücevherden kozmetik kategorisine kadar binlerce ürünü uygun fiyatlarda bulabilirsin.  

Bu hafta senin için AliExpress’te bulabileceğin birbirinden ilginç 7 ürünü sıraladık:

1. Zıplama Ayakkabısı

Spor yaparken aynı zamanda eğlenmek de ister misin? AliExpress’ten kolayca alabileceğin bu zıplama ayakkabısıyla hem sporunu daha eğlenceli hale getirebilirsin hem de %10 bonus kazanabilirsin.

14030745_10154441573974146_549732266_n

2. Minion Oyuncak

AliExpress’te gördüğün bu Minionların hepsine anında sahip olmak isteyeceksin. Şimdi alışverişini AliExpress’ten gerçekleştir, en sevdiğin Minion’ını seç.

minions

3. LED Kol Saati

Saatinin hem teknolojik hem de şık görünmesini istiyorsan, pahalı markalara bakmana gerek yok. LED ışıklı, deri kayış kol saatlerini AliExpress’ten alabilir, %10 bonus kazanabilirsin.

meh

4. 3D Yastık

Birbirinden gerçekçi 3D yastıklarla evine renk katabilirsin. %10 bonuslu AliExpress’den şimdi alışverişini gerçekleştir.

Kahverengi-Ayı-Sevimli-Yastık-Minnie-Ayı-Tavşan-Doll-Peluş-Oyuncaklar-bebek-Için-3D-Damga-Yastık-Doğum.jpg_640x640

5. Human Hamster Ball

Eğlenceyi uzaklarda aramana gerek yok. Haftasonu gittiğin yazlığında bile İnsan Hamster Topuyla deniz keyfini doruğa çıkarabilirsin. Şimdi AliExpress’te %10 bonus ile.

bo

6. İskandinav Duvar Resimleri

İskandinav havasını evine taşımak istiyorsan AliExpress’teki birbirinden tatlı illüstrasyonları kaçırma. Üstelik %10 bonus ile.

ae2

7. Neopren Bikini

Bu yazın modası Neopren Bikinilerle sen de sahilde göz alıcı olabilirsin. Şimdi AliExpress’te alışverişlerini gerçekleştir, %10 bonus kazan.

Neopren-Bikini-Mayosu-Kadın-Moda-Yeni-Yaz-2016-Seksi-Mayo-Banyo-Suit-Push-Up-Bikini-set

 

Henüz Bonusway’li değil misin?

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI