Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

Arkadaşını Davet Et, 50 TL Bonus Kazanma Şansını Yakala 🙌

 

Arkadaşını Davet Et, 50 TL Bonus Kazanma Şansını Yakala 🙌

Mutluluk kaynağımız, sırlarımızı, sevinçlerimizi, dertlerimizi paylaştığımız, hayatımızın vazgeçilmez parçalarıdır arkadaşlar. Öyleyse Artıway deneyimini ve keyfini arkadaşlarınla da paylaşmaya ne dersin? Bahar aylarının ilkine girmemizin sevinciyle sizlerin de online alışverişlerini daha eğlenceli kılmayı sağlamak için Mart ayı boyunca her hafta bir sürpriz ile karşınızda olacağımıza söz vermiştik. Bu hafta, Artıway keyfini arkadaşlarınla da paylaşman için bir sürpriz hazırladık. Üstelik her davet ettiğin arkadaşın için 10 TL kazanacaksın – Detaylar için daha fazla bilgi al.

Şimdi Instagram Kampanyamıza katılarak 50 TL Hediye Bonus kazanan 3 şanslı üyemizden olabilirsin.

Yarışmaya Katılım Şartları:

1. Instagram hesabımızı takip et (@artiwaytr) ve gönderimizi beğen.
2. #artiwayarkadas hashtagi kullanarak sevdiğin bir arkadaşınla selfieni paylaş
3. Artıway’e 5 arkadaşını davet – Davet Et

Not: 2 Nisan 23.59’a kadar sürecek çekilişimiz, Artıway üzerinden alışveriş yapan üyelerimiz arasından seçilecektir. Yarışmaya aşağıdaki katılım şartlarımıza göz atarak hemen katılabilirsin.

Yarışma Sonuçları:

Çekilişimizde Instagram hesabımızı takip ederek,#artiwayarkadas ile selfie paylaşarak ve 5 arkadaşını davet ederek 50 TL hediye bonus kazanan İrem, ve Şule’yi tebrik ediyoruz. 50 TL bonusunuz hesabınıza yansıtılmış olup, müşteri hizmetlerimiz tarafından Artıway email adresinize bilgilendirme maili gönderilmiştir. Belirtmek isteriz ki kazanan üyelerimiz bu tarihler arasında sitemizden alışveriş yapan üyelerimiz arasından çekiliş ile seçilmiştir.

Henüz Artıway’li değil misin?

1078

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI