Üye ol

yeni üye

Profilim

zaten üyeyim

11.11 Geldi Çattı

deneme5-copy

Biliyorsunuzdur cuma günü 11.11 alışveriş festivali başlıyor. Senenin en çok internet alışverişi yapılan günlerinden biri olan 11.11’in nereden çıktığını, ne anlama geldiğini ve sana nasıl yararının dokunacağını merak ediyor olabilirsin. O zaman bu blog post senin için!

11.11 Nedir?

11.11 Çin’de 90’lardan beri “Bekarlar Günü”(Singles Day) olarak kutlanan bir gündür. Bekar olan ve bununla gurur duyan gençlerin kendilerini ifade ettiği sembolik bir kutlama olarak çıkmıştır. 11.11 tarindeki “1”ler bekar olmayı temsil eder ve bu kutlamanın 11.11 tarihinde olması da bu yüzdendir. AliExpress’in babası olan AliBaba kuruluşu başta olmak üzere birçok e-ticaret sitesi bu durumdan faydalanarak bu günü e-ticaretin önemli günlerinden biri(Alışveriş Festivali/Shopping Festival) haline getirmişlerdir. Günümüzde 11.11 AliExpress gibi Çin menşeili e-ticaret siteleri başta olmak üzere bir çok sitede en ucuz kampanyaları ve fırsatlar ile kutlanır.

11.11 Ne İşime Yarar?

11.11’de bir çok mağazada hiç görmediğin gibi fırsatlar ve indirimler ile karşılacaksın. Bu indirimlerin süreleri mağazadan mağazaya değiştiği için şimdiden bir göz atmanda fayda var. N11‘de örneğin çok ucuza araba bile bulabilirsin.

AliExpress ise işi tamamen farklı bir boyuta taşıyor.

screen-shot-2016-11-09-at-10-49-59

Bu güne özel olarak tam 11 marka için (ne tesadüf:) özel indirimler ve fırsatlar bulunuyor. Tabii aslında AliExpress’teki her ürün için belli bir miktar indirimler var ama bu seçtikleri markaları daha da öne çıkarıyorlar. Hatta şimdi üye olduğun takdirde %50 indirim kuponu hediye ediyor.

screen-shot-2016-11-09-at-10-59-19

Bizim en eğlenceli bulduğumuz 11.11 aktivitesi de AliExpress’te mağazalarda özel kupon ve fırsat kazanabileceğin mini oyunlar. Basit bir şans oyunu aslında, kartları çevirerek kuponlar ve indirimler kazanabilirsin. Ama gerçekten çok zevkli!

En Önemlisi: Bonusway Çifte(X2) Bonus Süprizi!

AliExpress’in bu özel gününde biz de, Bonusway ekibi olarak, sevgili üyelerimize tatlı bir sürpriz yapalım dedik: Çifte Bonus Sürprizi. Evet yanlış okumadın, 11.11-13.11 tarihleri arasında yaptığın her AliExpress alışverişinden X2 Bonus, yani %11 bonus alıyor olacaksın. AliExpress’e özel hazırladığımız fırsatlarımıza hemen buradan göz atmaya başlayabilirsin.

Sadece AliExpress yetmez, başka mağazaları da görmek istiyorum diyenleri de kırmayalım, en sevdiğin mağazalar için de Çifte Bonus Kampanyası’nın geçerli olduğunu belirtelim. İşte, 11.11 – 13.11 tarihleri arasında Çifte Bonus Kampanya’mızın geçerli olduğu birbirinden favori mağazalar: Sürpriz mağazalar için cuma gününü bekle. 

AliExpress’ten Hangi Ürünleri Alabilirim?

AliExpress’te bildiğin gibi elektronikten, ev eşyasına kadar milyonlarca ürün bulabiliyorsun. Haliyle aslında çok seveceğin, ama bir türlü aramalarda karşına çıkmayan ürünlerin en iyi fırsatlarını kaçırabiliyorsun. Biz de Bonusway ekibi olarak, 11.11’e yaraşır bir şekilde, çok seveceğini düşündüğümüz 11 ürün sıraladık.

1. YI – Kablosuz Dome Güvenlik Kamerası – Bonus: %11

1

360 derece Dome kamera sayesinde nerede olursan ol evini kontrol edebileceksin. Çift yönlü rotasyon özelliği ile belirlediğin 8 ayrı bölgeyi kaydedebilirsin. Gece görüş, ve hareket sensörleri ve ile sadece kayıt yapan bu kamerayı hemen almak için AliExpress’e hemen göz atmalısın. Üstelik AliExpress’in 11.11 özel indirimlerine sahip olan 11 markadan birini yakalıyorsun.

2. Teclast X98 – Tablet – Bonus: %11

2

Sen de tablet arayışında isen hemen Teclast 98’e göz atmalısın. Dört çekirdekli işletimcisi, HDMI girişi ve çift kamerası olan bu tableti elinden düşürmek istemeyeceksin. Daha fazla bilgi almak için AliExpress’e göz atabilir, %11 bonus kazanma şansını yakalayabilirsin. Üstelik AliExpress’in 11.11’e özel Teclast indirimleri seni bekliyor.

3. Teamyo X6 – Akıllı Saat – Bonus: %11

3

Son trend akıllı saatlere sen de şimdi sahip olabilirsin. Bu akıllı saat sayesinde hem günlük aktiviteni kontrol altına alabilir, hem de Whatsapp uyumu sayesinde mesajlarını kontrol edebilirsin. Kavisli ekranı ve silikon kayışı sayesinde uzun süreli takmakta hiç zorlanmayacaksın. Teamyo X6 Akıllı Saat de 11.11’de özel indirimli olan ürünlerden. Fırsatı kaçırma, hemen göz at.

4. Tüy Şekilli Dokunmatik Ekran Kalemi – Bonus: %11

4

Teknoloji ile nostaljinin bir araya gelmesinden ilham alarak tasarlanan bu tüy şekilli dokunmatik ekran kalemiyle iPhone’u kullanmak artık senin için çok kolay. Sen de şimdi AliExpress’e göz at, rengarenk kalemlerden favori rengini seç. Üstelik bu alışverişinden %11 bonus kazanacaksın.

5. Puppyoo – Aspiratör Yatak Süpürgesi – Bonus: %11

5

Puppyoo aspiratör yatak süpürgesi yalnızca tasarımı ile değil, 11.11’de çok özel indirimi ile de göz kamaştırıyor. 1.2 kg lik hafif ağırlığı, 400W emme kapasitesi ve çift motor tasarımı ile yatak temizliğinde vazgeçemediğin bir eşyan haline gelecek. Sen de 11.11 tarihinde hem çok özel AliExpress indiriminden yararlanabilir, hem de %11 bonus kazanabilirsin.

6. Şişirilebilir Seyahat Yastığı – Bonus: %11

6

U biçiminde tasarımı, kolay şişirilebilme özelliği ve yüksek kalitesi ile göz kamaştıran seyahat yastıkları bir tıkla evine geliyor. Sen de şimdiden siparişini verebilir, uzun ve yorucu yolculuklara keyifli bir veda edebilirsin. 11.11’de özel indirimler ile alışverişini gerçekleştirebilir, üstüne %11 bonus kazanabilirsin.

7. Miegofce – Kadın Kış Montu – Bonus: %11

7

Kışın yüzünü gösterdiği bu günlerde hem tüm vücudunu koruyacak kaban arayışı içindeysen 11.11’de AliExpress’i mutlaka ziyaret et. Sen de sımsıcak ve birbirinden çeşitli mont çeşitlerini en güzel indirimlerle, Miegofce – AliExpress Özel 11.11 Mağazası’nda bulabilirsin. Üstelik %11 bonus kazanıyor olacaksın.

8. Li-ning – Erkek Koşu Ayakkabısı – Bonus: %11

8

Spor yapmak hayatının vazgeçilmez bir parçasıysa AliExpress 11.11’de seni de unutmadı. Li-ning’e özel indirimleri ile AliExpress’ten hem destek tabanlı, su geçirmez ve rengarenk koşu ayakkabılarını da alabilirsin, hem de %11 bonus kazanabilirsin.

9. Rock – Ultra İnce Telefon Kabı – Bonus: %11

9

Sen de çok sevdiğin iPhone’una zarar gelsin istemiyorsan, ama kalın telefon kaplarını kullanmaktan bıktıysan yeni bir çözümle AliExpress karşında. Ultra ince iPhone telefon kabı ile hem telefonun şıklığını kaybetmeyecek, hem de zarar görmeyecek. Üstelik alışverişinden %11 bonus kazanacaksın.

10. Sanal Gerçeklik 3D Gözlük – Bonus: %11

10

Son dönemin en gelişen teknolojilerinden olan Sanal Gerçeklik gözlüklerine sen de şimdi bir tıkla sahip olabilirsin. Sen de 11.11’de VR Box’ı çok özel indirimlerle alabilir, %11 bonus kazanabilirsin.

11. Lilo & Stitch iPhone Telefon Kabı – Bonus: %11

11

3D Lilo & Stitch telefon kapları ile telefonuna şirin bir görünüm katabilirsin. 11.11’de özel indirimde olacak bu şirin kapları kaçırma, hemen siparişini ver. Üstelik alışverişinden %11 bonus alacaksın.

 

Yorumlar (0)

Comments are closed here.

Tüm Yazılar

YUKARI